Nieuws - A-kern

Cercle pakt de leiding in de Proximus League

Groen-Zwart wint topper van Lierse met 4-1

Cercle begon wervelend aan de topper tegen Leider Lierse. Na 5 minuten bracht Cardona Groen-Zwart al op voorsprong en op het kwartier stond het 2-0 via Taravel. Na rust kwam Lierse terug in de wedstrijd via Yagan, maar Mercier en Vanbelle zorgden uiteindelijk voor een mooie 4-1 zege en de leidersplaats in de Proximus League.

Lees meer

Vooruitblik op Lierse met Vercauteren en Omolo

Frank Vercauteren en Johanna Omolo aan het woord voor Cercle - Lierse

Vrijdagavond om 20u30 trapt Cercle Brugge speeldag 23 van de Proximus League af met de topper tegen Lierse. Niet alleen een vierde treffen tussen beide teams al dit seizoen, maar ook dé strijd om de leidersplaats in de tweede perioderangschikking. In aanloop naar deze topper spraken met coach Frank Vercauteren en middenvelder ...
Lees meer

Reacties van Lambot en Bruno na Beerschot-Wilrijk - Cercle

Lambot: "In voetbal kan alles."

Na de onwaarschijnlijke ontknoping van Beerschot-Wilrijk – Cercle sprak het webteam in de catacomben van het Kiel met doelpuntenmakers Bruno en Lambot. Die laatste werd meteen omringd door heel wat journalisten, die hem zijn relaas van de wedstrijd lieten vertellen.
"Beerschot had zich goed voorbereid en bezorgde ons een erg ...
Lees meer

Cercle wint met 2-3 op Beerschot Wilrijk

Cercle zorgt voor fenomenale ommekeer op het Kiel

Met nog 7 wedstrijden te gaan, trok Cercle naar het Kiel waar Beerschot Wilrijk wachtte. De Ratten begonnen het beste aan de wedstrijd en trokken de rust in met een 2-0 voorsprong. Doelpunten kwamen van M'Bombo en Koné (own goal). De wedstrijd leek gespeeld tot Bruno, Cardona en Lambot in de laatste 8 minuten het tij helemaal ...
Lees meer

Coach Vercauteren en Vanbelle voor Beerschot-Cercle

Coach Frank Vercauteren en Wesley Vanbelle blikken vooruit naar Beerschot-Cercle

Met Beerschot Wilrijk – Cercle Brugge van komende zaterdagavond werkt Groen-Zwart zijn tweede topwedstrijd in evenveel weken tijd af. Coach Frank Vercauteren blikte in zijn wekelijkse babbel dan ook grondig vooruit op de absolute topper van speeldag 22 in de Proximus League.

Coach, morgen wacht opnieuw ...
Lees meer

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×