Nieuws - A-kern

Coach Vercauteren daags voor Union-Cercle

Frank Vercauteren: “Union-Cercle wordt opnieuw een finale”

Zaterdag neemt Cercle Brugge het in de vooravond op tegen Union St. Gilloise. Om 17u wordt het startschot gegeven in het Koning Boudewijnstadion. Daags voor die confrontatie blikte coach Frank Vercauteren kort vooruit naar het treffen tussen beide teams, lees het relaas hier:

Coach: hoe hebben jullie de wedstrijd ...
Lees meer

Cercle en Tubize houden elkaar in evenwicht

Groen-Zwart geraakt niet voorbij Tubeekse muur

Op de 12 de speeldag van de 2de periode ontving Cercle hekkensluiter Tubize. In de strijd om de finaleplaats kon Groen-Zwart met 3 punten de druk verhogen op concurrent Lierse dat pas op zondag aan de bak moet tegen OH Leuven. Cercle had het moeilijk met het blok dat Tubize optrok, het raakte er niet door en uiteindelijk kregen de bezoekers nog ...
Lees meer

Coach Vercauteren voor Cercle – Tubeke

Frank Vercauteren: “Elke match moeten we gewoon winnen“

Zaterdagavond 10 februari werkt Cercle Brugge speeldag 26 van de Proximus League af met een thuiswedstrijd tegen Tubeke. Opnieuw een belangrijke wedstrijd voor Groen-Zwart, en dat gaf coach Frank Vercauteren in zijn wekelijkse voorbeschouwing op de wedstrijd zelf ook aan. Lees hier de vooruitblik:

Lees meer

Reacties na OHL-Cercle

Mercier: 'blijven vechten, ook al hebben we dit soort momenten tegen'

Na het gelijkspel in Leuven spraken we met Jérémy Taravel, Benjamin Lambot en Xavier Mercier over de ontgoocheling op het einde van de wedstrijd.

Was het strafschop, Jérémy?

"Dat weet ik niet. Ik denk dat we het zwaarste werk al gedaan hadden door die tweede goal te maken. Op het ...
Lees meer

Cercle speelt gelijk tegen OH Leuven (2-2)

Cercle blijft steken op een punt tegen OH Leuven na lichte penalty in 94e minuut

Op de elfde speeldag van de tweede periode trok Cercle Brugge naar Oud-Heverlee Leuven. Met nog vier wedstrijden te gaan in de tweede periode, konden beide ploegen de punten goed gebruiken.

Leuven kreeg in de openingsfase de betere kansen op doel. Cercle deed enkele schuchtere aanvalspogingen via Koné, Crysan en Cardona. ...
Lees meer

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×