Nieuws - beloften

Steun onze beloften.

Steun onze beloften.

Ten voordele van de beloften worden er koekjes van het merk Jules Destrooper verkocht. De koekjes worden per 3 soorten verkocht (een doos boter crisps 'lukken', een doos parijse wafels en een doos amandelbrood) .

Het assortiment kan besteld worden bij Maria Blontrock of André Vankerschaver. (Maria.blontrock@skynet.be of ...
Lees meer

Verdiende zege voor beloften.

Beloften verstevigen eerste plaats in klassement.

Gisteren hebben de beloften met 2-0 gewonnen, doelpunten van Jonathan Farias en Olivier Deman. De beloften domineerden de wedstrijd van begin tot einde met een verdiende overwinning. Ze hadden ook het meeste balbezit. De score kon hoger oplopen maar al bij al een meer dan terechte overwinning. 

 

De beloften blijven ...
Lees meer

BELOFTEN: Cercle Brugge - Union St-Gilloise

BELOFTEN: Cercle Brugge - Union St-Gilloise

Onze beloften staan momenteel bovenaan het klassement met 10 punten. Kom hen maandag, 02/10/2017, aanmoedigen tegen Union St-Gilloise. De match gaat door om 20:00 op het kunstgrasveld.

De fanshop is tijdens de wedstrijd ...
Lees meer

Wedstrijd Beloften Cercle Brugge - Tubeke

Wedstrijd Beloften Cercle Brugge - Tubeke

Onze beloften spelen deze avond een wedstrijd tegen de beloften van Tubeke. Tot op heden haalden de beloften van Cercle Brugge een mooi resultaat van 9/9 en ook in de beker zijn ze ongeslagen. Kom dan ook onze beloften aanmoedigen om 20u deze avond, op het kunstgrasveld.

De fanshop zal deze avond ook open ...
Lees meer

Beloften winnen bekerwedstrijd en zijn leider in hun poule.

Onze beloften speelden deze avond op KV Kortrijk hun tweede bekerwedstrijd. Cercle moest aan de rust een 2-1 achterstand zien om te buigen. Net voor het einde van de wedstrijd stond het 2-2, uiteindelijk scoorde Robbe Decostere het winnende doelpunt in de toegevoegde tijd. Eindstand 2-3, scoorden voor Cercle: ...
Lees meer

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×