De vereniging - Activiteiten

Fandag

Fandag: zondag 20 juli 2014

FEESTELIJKE START VAN HET NIEUWE SEIZOEN!

Op zondag 20 juli 2014 trapt Cercle Brugge het nieuwe seizoen af met de jaarlijkse fandag voor de supporters. Deelnemen aan het gekende voetbaltornooi, smullen van een BBQ of rustig genieten van een pintje tijdens de galawedstrijd van Cercle? Het kan allemaal!

Daarnaast is er ook een fandorp voor groot & klein, een uitgebreide spelersvoorstelling met signeersessie én diverse optredens om het nieuwe seizoen knallend in te zetten!

Klinkt dit als muziek in de oren? Kom dan zeker af naar de westzijde van het Jan Breydelstadion vanaf 9u00.

Programma:
9-12u: Supporterstornooi 'Brugge Kaas'*
12-13u: Barbecue**
13u: Opening Cercle-dorp met (kinder)animatie
15u: Galawedstrijd Cercle Brugge
17u: Optreden Strawberry Jam
19u: Spelersvoorstelling & signeersessie
21u: Feestje tot in de late uurtjes

* Inschrijven voor het supporterstornooi kan bij Johan Deseure via johan@dbhardwoods.com.

** Prijzen BBQ:
Kind -13 jaar: 10 euro
Volwassene: 15 euro
Inschrijven voor de BBQ bij Maria Blontrock (maria.blontrock@skynet.be of 0486/65.35.77) of aan de dienst kaartenverkoop. Graag storting van het totaalbedrag op rekeningnummer BE92 7381 08126023 – Mededeling ‘BBQ Fandag + Naam + Aantal kinderen/volwassenen’

Familiedag

Samen met de familie naar Cercle Brugge

Op zondag 29 september om 18u speelt Cercle Brugge de topmatch tegen leider Standard Luik. Voor de Cercle-supporters begint het feest al vanaf 15u, met de Cercle-familiemiddag.

Het entertainment rondom het stadion wordt onder meer verzorgd door onze nieuwe partner Joxx.
Met enkele kindvriendelijke attracties, waaronder springkastelen, een spektakelbaan en een basejump, zullen zij aan de Noord- en de Westtribune voor animo zorgen. Ook Brugge Kaas zal aanwezig zijn met een springkasteel.
Kinderen kunnen zich laten schminken als échte Cercle-supporters en zelfs een fanfare ontbreekt niet op het appel.

Naast dit kindergeweld tekent ook Jupiler present met hun Jupiler-truck en zal Telenet de supporters in de watten leggen met enkele toffe giveaways.

De catering wordt zoals vanouds verzorgd door Verkindere. Naast de traditionele hamburgers en frieten zullen er ook verse pannenkoeken, Luikse wafels en heerlijke ijsjes te verkrijgen zijn.
Volwassenen kunnen dan weer terecht aan de Westtribune waar Ricardo van de Modular Kring 99 een heuse Portugese cocktailbar zal oprichten.

Om het compleet te maken zal een DJ aan de Westtribune reeds enkele uren voor de wedstrijd de sfeer erin brengen met ambiance muziek. Rose de Leyn en haar ladies zorgen dan weer voor een wervelend optreden zowel voor de match als tijdens de rust.

Kortom, Cercle Brugge wil de sportieve beleving uitbreiden naar die enkele uren voor de wedstrijd om samen er een gezellig ouderwets namiddagje zondagvoetbalvoetbal van te maken!

Fandag Cercle Brugge

Kom, proef en supporter op de fandag!

De fandag vindt plaats op 21 juli.

Het rijkgevulde programma ziet er zo uit:

• 9u: Voetbaltornooi van de Supportersfederatie
  • 12u: Barbecue tegen 15 euro/persoon (kinderen tot 14jr slechts 10 euro). Vooraf inschrijven bij maria.blontrock@skynet.be of bel 0486/653577 of stort het bedrag op BE92 7381 08126023, mededeling "BBQ fandag en uw naam"
  • 15u30: Spelersvoorstelling en handtekeningsessie
  • 18u30: Galamatch Cercle Brugge - FC OFI Kreta
  • 20u15: Muzikale acts

Overdag is er ook kinderanimatie.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×