De vereniging - Activiteiten

Fandag

Zondag trappen we het seizoen officieel op gang op de fandag! Het ziet ernaar uit dat de weergoden ons goed gezind zullen zijn, dus geen excuses om dit evenement te missen! Dit seizoen is er immers extra veel tijd om de spelers te ontmoeten! Er schreven zich maar liefst 350 mensen in voor de BBQ met de A-kern, een recordaantal! De inschrijvingen zijn intussen afgesloten, maar wie toch al vroeg wil komen en een hapje wil eten, kan terecht aan onze braadworsten- en frietenstand. 

Vanaf 13u30 zullen de spelers tal van activiteiten begeleiden in het fandorp. Duik mee in de ambiance en zet je schrap voor een raceparcours in de go-carts tegen de A-kern, coach hen in je team tijdens een partijtje Human Soccer of daag hen uit om zo lang mogelijk op een ronddraaiende voetbal te blijven zitten! Wil je weten welke spelers en trainers aan welke animatiestand zullen staan? Download dan dit schema, print het af en neem het mee naar de fandag! 

Dagprogramma

TIJDSTIP ACTIVITEIT LOCATIE
09u00 Supporterstornooi 'Brugge Kazen' Kunstgrasveld
11u00 Rondleiding 1 Secretariaat
11u00 OPENING FANDORP West-zijde
12u00 BBQ met voltallige spelersgroep (inschrijvingen afgesloten) West-zijde
13u00 Rondleiding 2 Secretariaat
13u30 Spelers in fandorp (download schema hier) West-zijde
13u30 Abonnementenverkoop tot 17u30 Dienst kaartenverkoop
13u45 Beloftenvoorstelling Main Stage
14u00 Wedstrijd oud-spelers vs beloften  Kunstgrasveld
14u00 Rondleiding 3 Secretariaat
14u40 Finale supporterstornooi Kunstgrasveld
15u30 Uitreiking Trofee Robert Braet Main Stage
15u35 Spelersvoorstelling A-kern, jeugdploegen, Cerkelladies Main Stage
16u50 Special Act A-kern  Main Stage
17u00 Signeersessie A-kern  Secretariaat & terras & tent W1
19u00 Einde fandag  


Activiteiten 

Dit jaar zijn er bijna 20 animatiestandjes voorzien! Er zijn originele spelen bij onze partners Coca Cola (Human Soccer, Shoot 'n Save, Coke Shooter) en Proximus (Footbowling & Footbasket); bij het standje van Het Laatste Nieuws kan je een gloednieuw wedstrijdshirt winnen en bij het standje van Bril & Co kan je in een tof spel je oogreflexen testen. Daarnaast staat er een reusachtig voetbalspringkasteel, een Crazy Battle Race, een go-cartsparcours, een pannaveld (waar ook de spelers zullen zijn), een FIFA-hoek, een reusachtige 'vier op een rij', ... teveel om op te noemen! 

Ook de supportersverenigingen zijn terug aanwezig met specialiteiten uit de Westhoek, een visput, eigen merchandising en zelfs een workshop tifo's maken! Zeker de moeite om, ollemolle tope, een handje toe te steken, want tijdens de eerste thuismatch van het seizoen zal de tifo in de spionkop in de lucht gehesen worden! Vergeet daarnaast ook niet om een kijkje te nemen aan de gloednieuwe spelersbus en om een lotje te kopen voor de tombola. Een VIP-pakket met maaltijden in het Cercle-restaurant, een gesigneerd wedstrijdshirt en een prachtige atlas behoren tot de hoofdprijzen! 

De beloftenvoorstelling gaat door om 13u45 op het podium. Maar, geen betere manier om de beloften aan jullie voor te stellen dan ze meteen aan het werk te zien! Daarom nemen ze het om 14u op het kunstgrasveld op tegen enkele oud-spelers van Cercle. Jimmy De Wulf, Alain De Nil en vele anderen staan paraat en nemen het op tegen onze jonge leeuwen. Wie is het fitst en heeft de beste techniek in de voeten? Het belooft spannend te worden! 

Na het laatste fluitsignaal van deze mini-galawedstrijd kan je de finale van het supporterstornooi bijwonen en vervolgens een plekje zoeken aan het podium voor de spelersvoorstelling. Daar wordt niet alleen het eerste elftal uitgebreid voorgesteld, maar is er ook veel aandacht voor de Groen-Zwarte jeugd en de Cerkelladies, die allen een peter uit het eerste elftal toegewezen krijgen. Daarnaast is het uitkijken naar de special act van de A-kern waarmee de spelersvoorstelling afgesloten wordt!

Tenslotte is er de signeersessie, dit jaar verspreid over drie locaties (zie beurtrol activiteiten voor de locaties) en kan je na het bemachtigen van een handtekening nog in het fandorp terecht voor een babbel en een foto met de A-ploeg. Dit seizoen verkopen we ook een leuk signeerboekje, waarin je alle handtekeningen kan verzamelen. Voor slechts €2 is het van jou, geheel met ploegfoto, cercle-songteksten en wedstrijdkalender inbegrepen! 

Het ganse organisatieteam hoopt jullie op zondag 26 juli massaal te mogen verwelkomen voor een Groen-Zwarte dag die volledig in het teken van de supporters zal staan. Leve Cercle! 

#levecercle #ollemolletope

Fandag: zondag 20 juli 2014

FEESTELIJKE START VAN HET NIEUWE SEIZOEN!

Op zondag 20 juli 2014 trapt Cercle Brugge het nieuwe seizoen af met de jaarlijkse fandag voor de supporters. Deelnemen aan het gekende voetbaltornooi, smullen van een BBQ of rustig genieten van een pintje tijdens de galawedstrijd van Cercle? Het kan allemaal!

Daarnaast is er ook een fandorp voor groot & klein, een uitgebreide spelersvoorstelling met signeersessie én diverse optredens om het nieuwe seizoen knallend in te zetten!

Klinkt dit als muziek in de oren? Kom dan zeker af naar de westzijde van het Jan Breydelstadion vanaf 9u00.

Programma:
9-12u: Supporterstornooi 'Brugge Kaas'*
12-13u: Barbecue**
13u: Opening Cercle-dorp met (kinder)animatie
15u: Galawedstrijd Cercle Brugge
17u: Optreden Strawberry Jam
19u: Spelersvoorstelling & signeersessie
21u: Feestje tot in de late uurtjes

* Inschrijven voor het supporterstornooi kan bij Johan Deseure via johan@dbhardwoods.com.

** Prijzen BBQ: 
Kind -13 jaar: 10 euro
Volwassene: 15 euro
Inschrijven voor de BBQ bij Maria Blontrock (maria.blontrock@skynet.be of 0486/65.35.77) of aan de dienst kaartenverkoop. Graag storting van het totaalbedrag op rekeningnummer BE92 7381 08126023 – Mededeling ‘BBQ Fandag + Naam + Aantal kinderen/volwassenen’

Familiedag

Samen met de familie naar Cercle Brugge

Op zondag 29 september om 18u speelt Cercle Brugge de topmatch tegen leider Standard Luik. Voor de Cercle-supporters begint het feest al vanaf 15u, met de Cercle-familiemiddag.

Het entertainment rondom het stadion wordt onder meer verzorgd door onze nieuwe partner Joxx.
Met enkele kindvriendelijke attracties, waaronder springkastelen, een spektakelbaan en een basejump, zullen zij aan de Noord- en de Westtribune voor animo zorgen. Ook Brugge Kaas zal aanwezig zijn met een springkasteel.
Kinderen kunnen zich laten schminken als échte Cercle-supporters en zelfs een fanfare ontbreekt niet op het appel.

Naast dit kindergeweld tekent ook Jupiler present met hun Jupiler-truck en zal Telenet de supporters in de watten leggen met enkele toffe giveaways.

De catering wordt zoals vanouds verzorgd door Verkindere. Naast de traditionele hamburgers en frieten zullen er ook verse pannenkoeken, Luikse wafels en heerlijke ijsjes te verkrijgen zijn.
Volwassenen kunnen dan weer terecht aan de Westtribune waar Ricardo van de Modular Kring 99 een heuse Portugese cocktailbar zal oprichten.

Om het compleet te maken zal een DJ aan de Westtribune reeds enkele uren voor de wedstrijd de sfeer erin brengen met ambiance muziek. Rose de Leyn en haar ladies zorgen dan weer voor een wervelend optreden zowel voor de match als tijdens de rust.

Kortom, Cercle Brugge wil de sportieve beleving uitbreiden naar die enkele uren voor de wedstrijd om samen er een gezellig ouderwets namiddagje zondagvoetbalvoetbal van te maken!

Fandag Cercle Brugge

Kom, proef en supporter op de fandag!

De fandag vindt plaats op 21 juli.

Het rijkgevulde programma ziet er zo uit:

  • 9u: Voetbaltornooi van de Supportersfederatie
  • 12u: Barbecue tegen 15 euro/persoon (kinderen tot 14jr slechts 10 euro). Vooraf inschrijven bij maria.blontrock@skynet.be of bel 0486/653577 of stort het bedrag op BE92 7381 08126023, mededeling "BBQ fandag en uw naam"
  • 15u30: Spelersvoorstelling en handtekeningsessie
  • 18u30: Galamatch Cercle Brugge - FC OFI Kreta
  • 20u15: Muzikale acts
     

Overdag is er ook kinderanimatie.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×