Algemeen nieuws

Spelersreacties Vanbelle en Hoggas na Cercle-Lierse

Vanbelle:"De leidersplaats verandert niet veel, we moeten dus niet euforisch gaan doen."

Dankzij een ruime 4-1-overwinning tegen de rechtstreekse opponent Lierse springt Cercle over de Pallieters naar de top van het klassement.

Na de wedstrijd kaartten we na met Wesley Vanbelle, die zijn analyse gaf van de wedstrijd.
“We startten goed: in de eerste 25 minuten voetbalden we goed in blok, gaven we weinig weg en ...
Lees meer

Cercle pakt de leiding in de Proximus League

Groen-Zwart wint topper van Lierse met 4-1

Cercle begon wervelend aan de topper tegen Leider Lierse. Na 5 minuten bracht Cardona Groen-Zwart al op voorsprong en op het kwartier stond het 2-0 via Taravel. Na rust kwam Lierse terug in de wedstrijd via Yagan, maar Mercier en Vanbelle zorgden uiteindelijk voor een mooie 4-1 zege en de leidersplaats in de Proximus League.

Lees meer

SHOT-online sprak met Filips Dhondt

Bijna een kwart eeuw geleden was hij “Algemeen Directeur” bij Cercle.  Nu zit hij in een bestuursfunctie bij Groen-Zwart, als “de man van Monaco”
Een minzame persoon die niet zo graag in de schijnwerpers treedt, maar reeds ruim zijn sporen verdiende in het voetbalwereldje op nationaal en internationaal ...
Lees meer

Vooruitblik op Lierse met Vercauteren en Omolo

Frank Vercauteren en Johanna Omolo aan het woord voor Cercle - Lierse

Vrijdagavond om 20u30 trapt Cercle Brugge speeldag 23 van de Proximus League af met de topper tegen Lierse. Niet alleen een vierde treffen tussen beide teams al dit seizoen, maar ook dé strijd om de leidersplaats in de tweede perioderangschikking. In aanloop naar deze topper spraken met coach Frank Vercauteren en middenvelder ...
Lees meer

Vrijdag gaan we er opnieuw voor, #ollemolletope!