Algemeen nieuws

Power-actie Cercle Brugge - KSV Roeselare

Tank bij onze partner Power en krijg een ticket voor Cercle-Roeselare cadeau!

Naar jaarlijkse gewoonte zet onze trouwe partner Power samen met Cercle Brugge een grootschalige actie op voor de supporters.

Neem deel aan de actie en kom op Zaterdag 28 januari 2017 Cercle Brugge aanmoedigen tijdens de topwedstrijd Cercle Brugge – KSV Roeselare.
Elke ...
Lees meer

Shot-online (Nieuwe artikels)

U vindt een nieuw artikel onder "onze jeugd" met trainer David Carpels die een verhelderende blik geeft op elementen uit de jeugdwerking. 

Lees meer: Lees meer

Reacties na Cercle-Antwerp

We spraken met Benjamin Lambot, Mehdi Beneddine en Gilles Dewaele

Benjamin Lambot

"We zijn een beetje ontgoocheld want we hebben geen slechte wedstrijd gespeeld. Aan de rust hebben we de tactiek wat bijgestuurd, en defensief stonden we sterk vond ik. Behalve bij het doelpunt dan. We lieten te veel ruimte en zijn niet tot het uiterste gegaan op die fase. Dan weten we dat je dat ...
Lees meer

Wedstrijdverslag Cercle-Antwerp

Antwerp vloert verdienstelijk Cercle na de pauze

De topper tussen Cercle en Antwerp eindigde op een 0-1-overwinning voor de bezoekers. Cercle voetbalde zeker in de eerste helft een goede wedstrijd en creëerde de betere kansjes voor de pauze, maar slaagde er niet in te scoren. The Great Old deed dat wel: een doelpunt van Buyl iets na het uur besliste de wedstrijd in het voordeel van de ...
Lees meer

Voorbeschouwing Cercle - Antwerp

Cercle ontvangt Antwerp op speeldag 22 van de Proximus League

Op speeldag 22 van de Proximus League ontvangt Cercle The Great Old. Dit betekent meteen dat we aan het laatste kwart van de reguliere competitie beginnen: Groen-Zwart kijkt Antwerp voor de vierde keer dit seizoen in de ogen.

De Antwerpenaren missen N’Diaye en Kudimbana, die beiden actief zijn in de African Cup of Nations. Biset ...
Lees meer

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×