Algemeen nieuws

Identiteitscontrole voor Union-Cercle

Fans die meegaan naar Union: vergeet jullie identiteitskaart niet!

Zaterdagavond trekt Groen-Zwart richting Brussel waar het op speeldag 27 van de Proximus League op zoek gaat naar winst bij Union St. Gilloise. Supporters die morgenavond mee met Cercle Brugge de verplaatsing maken naar het Koning Boudewijnstadion, worden verzocht zeker hun identiteitskaart dicht bij de hand te houden. Bij de toegang tot het ...
Lees meer

Cercle betreurt destabilisatiepoging

Cercle betreurt destabilisatiepoging

Cercle Brugge en zijn meerderheidsaandeelhouder AS Monaco hebben kennis genomen van het artikel in Het Laatste Nieuws van 16 februari 2018.

Cercle betreurt de compleet verkeerde berichtgeving, vol fouten en met cijfers en informatie die zeer ver van de waarheid staan.

Cercle betreurt eveneens het gebrek aan professionalisme ...
Lees meer

SHOT-online: Praatje met een speler – Kévin Hoggas

Onze eerste winteraankoop vindt reeds goed zijn weg in de Groen-Zwarte gelederen.  Met een langdurig contract lijkt het er op dat de Cercle-bewindvoerders veel vertrouwen hebben in onze nieuwe middenvelder.
Even kennismaken.

Lees ...
Lees meer

Carlos Knockaert kiest voor de politiek

Carlos Knockaert kiest voor de politiek

Cercle is fier op zijn vrijwilligers. Sommigen engageren zich maatschappelijk ook nog op andere domeinen. Maar Cercle wil er politiek, filosofisch en religieus zijn voor iedereen. In goed overleg met Carlos Knockaert (en met veel waardering over de periode van het woordvoerderschap van Cercle) zal Carlos zich op het einde van het seizoen ...
Lees meer

SHOT-online: sprak met keepertrainer P.J. Sabbe

Een keepertrainer komt niet vaak in de spotlights.  Daarom richt “SHOT-online” de schijnwerpers ditmaal wel op Pieter-Jan Sabbe, twee jaar keepertrainer bij Cercle.  Wie is hij en wat doet hij?  Lees even mee.

Lees ...
Lees meer

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×