Nieuws

A-kern vertrokken op winterstage

A-kern op winterstage van 3 tot en met 10 januari 2014

Vandaag keerden de spelers na een weekje vakantie terug naar het Jan Breydelstadion voor de eerste training van het nieuwe jaar. De storm maakten ze nog net mee, in de vooravond ging het richting Oostende, waar het vliegtuig naar Alicante hen opwachtte.

Vanaf morgen worden de trainingen immers verdergezet op Spaanse bodem, meer bepaald in San Pedro del Pinatar, een kuststad in het zuiden van het land. Grégory Mertens en Lukas Van Eenoo reisden gezien hun recente transfers naar respectievelijk SK Lokeren en OHL (huur) niet mee. Ook Junior Kabananga was niet bij het gezelschap te bespeuren, gezien zijn geplande vlucht uit Congo geannuleerd werd. Hij sluit zondagmorgen bij de groep aan.

Op winterstage staan dagelijks twee trainingen op het programma, die afgewisseld worden met voldoende rust. Zowel op dinsdag als op woensdag wordt een wedstrijd afgewerkt: eerst tegen MC Alger (Algerijnse eersteklasser), daarna tegen Cartagena (Spaanse derdeklasser). Beide wedstrijden worden gespeeld in de Pinatar Arena.

In het kielzog van de A-kern zullen ook tien supporters de stage van dichtbij meemaken. Naast bezoeken aan enkele trainingen en alle wedstrijden, staan voor hen excursies naar Murcia, Cartagena en Bullas op het programma.

Wij houden jullie vanaf zondag met plezier op de hoogte van het reilen en zeilen op stage en dit via enkele foto- en videoverslagen.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×