Nieuws

Abonnementenactie

Abonnementenactie Cercle Brugge – Exelsior Virton 19 maart om 20u00

Aan de vooravond van de belangrijke wedstrijd Cercle Brugge – Antwerp staat op zaterdag 19 maart de thuiswedstrijd Cercle Brugge – Exelsior Virton op het programma.

In deze wedstrijd willen we graag onze trouwe abonnees voorzien van twee gratis tickets. De wedstrijd start om 20u en lijkt ons de ideale gelegenheid om vrienden, familie of zakenpartners eens te laten kennismaken met het Cercle-gevoel.

Vanaf woensdag 2 maart kunnen abonnees, bij voorlegging van hun abonnement en de ingevulde bon uit het bonnenboekje*, twee gratis kaarten komen halen bij de Dienst Kaartenverkoop. We doen ons best om de gratis tickets zo dicht mogelijk bij de abonnementsplaatsen te positioneren, steeds naargelang beschikbaarheid. Indien er in de directe buurt van de vaste abonnementsplaats geen vrije plaatsen meer beschikbaar zijn, mogen de twee genodigden plaatsnemen in een vak van dezelfde prijsklasse. Uitzonderlijk openen we ook de Noord-Boven voor deze actie.

De gratis tickets kunnen afgehaald worden tijdens de gewone openingsuren: elke werkdag tussen 13u30 en 17u30, op zaterdag 19 maart tussen 10u00 en 12u00.
Op vrijdag 11 maart zal de Dienst Kaartenverkoop ook open zijn na de thuiswedstrijd tegen Union St.-Gilloise tussen 21u45 en 22u30.

Gelieve er rekening mee dat het niet meer mogelijk is om op de dag van de match tegen Excelsior Virton nog gratis tickets te komen afhalen. Alle gratis kaarten moeten vooraf afgehaald worden.

*Indien u nog geen bonnenboekje heeft ontvangen kunt u deze nog bekomen aan de Dienst Kaartenverkoop.

Abonnementenactie
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×