Nieuws

Abonnementenactie

Abonnementenactie Cercle Brugge – KV Mechelen 15 maart om 14u30

Op zondag 15 maart staat de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma. Die middag staat de belangrijke wedstrijd tegen KV Mechelen op het programma en willen we graag onze trouwe abonnees voorzien van twee gratis tickets. De wedstrijd start om 14u30 en lijkt ons de ideale gelegenheid om vrienden, familie of zakenpartners eens te laten kennismaken met het Cercle-gevoel.

Vanaf zaterdagmorgen 21 februari kunnen abonnees, bij voorlegging van hun abonnement en de ingevulde bon uit het bonnenboekje*, twee gratis kaarten komen halen bij de Dienst Kaartenverkoop. We doen ons best om de gratis tickets zo dicht mogelijk bij de abonnementsplaatsen te positioneren, steeds naargelang beschikbaarheid. Indien er in de directe buurt van de vaste abonnementsplaats geen vrije plaatsen meer beschikbaar zijn, mogen de twee genodigden plaatsnemen in een vak van dezelfde prijsklasse.

De gratis tickets kunnen afgehaald worden tijdens de gewone openingsuren: elke werkdag tussen 13u30 en 17u30, op zaterdag 14 maart tussen 10u00 en 12u00. Op zaterdag 21 februari zal de Dienst Kaartenverkoop ook open zijn na de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem tussen 21u45 en 22u30.

Gelieve er rekening mee dat het niet meer mogelijk is om op de dag van de match tegen KV Mechelen nog gratis tickets te komen afhalen. Alle gratis kaarten moeten vooraf afgehaald worden.

Opgelet: de dienst kaartenverkoop is gesloten op donderdag 12 maart wegens de UEFA-match van onze buren. Vrijdag 13 maart zijn we de hele dag open. 

*Indien u nog geen bonnenboekje heeft ontvangen kunt u deze nog bekomen aan de Dienst Kaartenverkoop.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×