Nieuws

Abonnementenverkoop van start

Vandaag gaat de abonnementenverkoop van start!

We zijn eraan begonnen! De eerste abonnementen zijn gedrukt! 

De dienst kaartenverkoop is elke werkdag open tussen 13u30 en 17u30. Op de eerste training, woensdag 24/6 om 10u30, zullen de fanshop en de dienst kaartenverkoop uitzonderlijk open zijn vanaf 09u30 's morgens. Ideaal dus om de open training te combineren met het verlengen van je abonnement. Ook elke zaterdag in juli en augustus zijn we open tussen 10u00 en 12u00.

Gesloten vakken

Ben je één van de supporters die helaas zijn/haar plaats niet kan verlengen wegens het sluiten van een vak? Dan kan je ons melden met hoeveel vrienden/familieleden je een nieuwe plaats zoekt in de west of noord beneden. Wij doen ons uiterste best om jullie als groep een goed alternatief aan te bieden. Kom hiervoor langs op het secretariaat of stuur een mailtje naar kaartenverkoop@cerclebrugge.be.

Parkeerkaarten en wedstrijdtickets

Intussen zijn ook de prijzen voor de parkeerabonnementen bekend. Nieuw dit seizoen is dat we nu ook losse parkingtickets, per wedstrijd dus, aanbieden. Alle informatie over deze prijzen vind je hier (scroll tot halverwege de pagina). 

De kalender voor de Proximus League wordt ten laatste eind juni bekend gemaakt. Een exacte datum is nog steeds niet geweten. Van zodra we officiële informatie ontvangen, zullen we jullie informeren. De prijzen voor de losse wedstrijdtickets zijn intussen wel bekend. Klik hier om deze te bekijken

Brugge Leeft Jongerenpas

Op vertoon van je Brugge Leeft Jongerenpas betaal je voor een abonnement in sfeervak 213 slechts € 100 (of slechts € 40 als je nog 16 bent). Vergeet je pas zeker niet mee te nemen naar de dienst kaartenverkoop, want alleen dan maak je kans op een VIP-arrangement voor 8 personen voor een thuiswedstrijd volgend seizoen!

We hopen jullie binnenkort (opnieuw) te mogen verwelkomen in het Jan Breydelstadion! 

‪#‎levecercle‬ ‪#‎ollemolletope‬

Abonnementenverkoop van start
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×