Nieuws

Hoofdsponsor ADMB

Cercle en ADMB blijven een sterk team

ADMB blijft ook de komende twee seizoenen de hoofdsponsor van Cercle Brugge. Dat spraken beide partners vandaag af. De voorbije zeven jaar was de gereputeerde HR-dienstverlener met Brugse roots, al de belangrijkste commerciële partner van de Vereniging.

 "We zijn bijzonder verheugd dat ADMB blijft kiezen voor Cercle Brugge. Dat versterkt het al grote vertrouwen onder elkaar. Bovendien is Cercle, zoals veel andere organisaties en bedrijven, oprecht tevreden over de uitstekende dienstverlening door ADMB", zegt voorzitter Paul Vanhaecke. "Het is ook geen toeval dat deze band bestaat. ADMB en Cercle Brugge delen een aantal waarden, zoals inzet, eerlijkheid, ondernemingszin en sociaal engagement."

 Philip Van Eeckhoute en Jozef Vandenberghe, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van ADMB, sluiten zich hierbij aan. "Wij weten dat Cercle een prachtige vereniging is met nog mooie groeikansen, op en naast het veld. De uitstraling van Cercle reikt nu al een eind buiten de Brugse regio. Bovendien delen onze organisaties dezelfde waarden als loyauteit,  no-nonsense aanpak en gaan we schouder aan schouder door het vuur voor onze klanten. We zijn allebei ambitieus en dit in een moeilijke concurrentiële omgeving. We wensen de Cercle-familie alle succes en plezier toe, dit seizoen. Maar zeker ook de twee volgende seizoenen. Door hard werken en verzekerd van de steun van velen, is nog heel veel mogelijk."​

Hoofdsponsor ADMB
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×