Nieuws

Beloften blijven leider in PO2 na winst tegen KVO!

Na een tweetal weken rust moesten de beloften op maandag 13 april terug vol aan de bak. Het waren de kustjongens van KV Oostende die naar het Jan Breydelstadion afzakten voor een partij in Play Off 2. Bij de start van de wedstrijd nam Cercle het heft in handen. De Vereniging creëerde heel wat doelgevaar, maar kon de kansen niet verzilveren. Nadien kwam Oostende beter in de wedstrijd, maar de Bruggelingen bleven de betere ploeg. De grootste kans was er voor Maxim Vandewalle, wiens schot op doel naar nipt naast ging. Aan de overkant moest Thomas De Bie zich volledig strekken na een vrije trap die over het muurtje vloog om de 0-1 te verhinderen. 

Het was pas na de rust dat Cercle de score (verdiend) kon openen. Guillaume Deschryver scoorde na een voorzet van Jilke De Coninck, die net uit blessure terugkeerde. Een klein kwartier later was het opnieuw Deschryver die de netten deed trillen. Hij kreeg de bal in de voeten gespeeld en twijfelde niet: 2-0! In de 77e minuut kregen de bezoekers een penalty van de ref. Thomas De Bie ging de goede richting uit, maar kon net niet bij de bal: 2-1. 

In het slotoffensief waren er nog grote kansen voor Van Craeyveld en Stael, maar die gingen het mandje niet meer binnen. Dankzij de 2-1 overwinning blijft Cercle koploper in Play Off 2. Volgende week spelen de beloften opnieuw thuis tegen Moeskroen-Péruwelz. Maandag 20 april, 20u00, kunstgrasveld! 

Voor Cercle speelden: Deriemaecker, De Coninck, Serpieters, Deschryver (84' Van De Water), Vandamme K., Sahnoune (70' Van Craeyveld), Vandewalle (77' Stael), De Bie, Vanysacker, Dhondt (46' Dildick), Seron

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×