Nieuws

Beloften: Cercle-Kortrijk: 0-2

Op maandag 8 december nam Cercle het thuis op tegen KV Kortrijk. Het openingskwartier begon veelbelovend met veel voetbal in beide richtingen. Na een twintigtal minuten was er een grote kans voor Cercle. Aaron Dhondt speelde door naar Frederik Boi die alleen voor doel stond, maar de bal kwam te ver van zijn voet om hem binnen te kunnen stampen. Niet veel later was het prijs aan de overkant: de Kerels na een half uur op voorsprong. 

Cercle had nog een aantal kansen, maar het geluk zat niet mee, waardoor de aansluitingstreffer uitbleef. De Vereniging slikte zelfs nog een tweede tegengoal. 

Zo eindigde de wedstrijd op 0-2. Cercle kon de drie punten niet thuis houden. De Kortrijkzanen waren het efficiëntst, terwijl de Bruggelingen voor doel vergaten af te werken. Volgende week maandag is de er laatste speeldag van de reguliere competitie, Cercle speelt dan uit op Lierse. 

Voor Cercle speelden: Boi (70' Van Craeyveld), Deriemaecker, Verstraete, Verheyden, Dewaele, Stael (67' Deschrijver), Vandamme K, Sahnoune, De Bie, Vanysacker (83' Cafmeyer), Dhondt

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×