Nieuws

Beloften Cercle-KV Mechelen: 2-4

Op maandag 22 september namen onze beloften het thuis op tegen KV Mechelen. De wedstrijd begon nogal ongelukkig, toen Cercle al na 6 minuten op achtervolgen was aangewezen na een owngoal. De kans tot rechtzetting kwam niet veel later via Gills Deriemaecker, maar de gelijkmaker bleef uit. Het waren de bezoekers die het bedrijvigst waren en na twintig minuten resulteerde dat in de 0-2. Cercle sprokkelde enkele kleine kansen bij elkaar, maar dat leverde niets op. Meer zelfs, de malaise bleef duren en na de eerste speelhelft stonden de zware 0-4 cijfers op het scorebord. 

De peptalk van de technische staf bracht verandering in de tweede helft. Cercle kwam beter uit de kleedkamer en voetbalde. Gilles Dewaele kon het eerste groen-zwarte doelpunt op zijn naam zetten en in de slotminuten zette Aaron Dhondt nog een strafschop om. Eindstand 2-4. 

Voor Cercle speelden: Gills Deriemaecker (57' Jasper Cafmeyer), Dylan Verstraete, Jasper Verheyden, Gilles Dewaele, Kerien Serpieters, Guillaume Deschrijver (74' Niels Van Craeyveld), Kenny Vandamme, Camil Sahnoune (57' Neill Dildick), Milan Iket, Aaron Dhondt, Diego Seron (46' Niels Van De Water).

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×