Nieuws

Beloften Cercle-KVO: 2-2

Op maandag 27 oktober 2014 namen onze beloften het op tegen KV Oostende. Cercle startte goed en creëerde al snel enkele kansen via Van Damme en Boi. In de tiende minuut resulteerde het goede samenspel al in de eerste treffer van de avond: een vrije trap van Dhondt kwam terecht bij Van De Water die de Oostendse goalie met een kopbaldoelpunt kon verslaan: 1-0! Het spel ging verder goed op en af. De kustjongens kwamen er enkele keren goed uit en twee ultieme reddingen van Thomas De Bie waren nodig om de gelijkmaker te voorkomen.

Na de rust kwam het initiatief van Oostende, dat dan ook snel op gelijke hoogte kwam: 1-1 na 49 minuten. KVO bleef druk zetten en Cercle vond niet meteen een oplossing voor het Oostendse geweld. Nadien kantelde de wedstrijd opnieuw en kon Groen-Zwart opnieuw juichen dankzij de 2-1 van Dildick. Met nog een kwartier te gaan, zag het er goed uit, maar helaas sloeg het noodlot nog toe in de toegevoegde tijd. Oostende kreeg een strafschop toegewezen waardoor de Bruggelingen het deksel alsnog op de neus kregen. In die fase pakte Diego Seron bovendien rood. Eindstand 2-2.  

Voor Cercle speelden: Boi (89' Verstraete), Deriemaecker, Verkindere (61' Deschrijver), Verheyden, Van Damme, Sahnoune (68' Dildick), De Bie, Van De Water, Vanysacker, Dhondt, Seron. 

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×