Nieuws

Beloften Cercle-Mechelen: 0-0

Cercle begon goed aan de wedstrijd. De Bruggelingen waren het gevaarlijkst, met al meteen een kans op doel van Maxim Vandewalle. De doelman van Mechelen werd voor het eerst op de proef gesteld, maar kon de trap nog in hoekschop wegwerken. 

Na zo'n twintig minuten viel opnieuw een mooie actie van Cercle te noteren. Jinty Caenepeel versnelde op de flank en crosste naar Maxim Vandewalle. Diens schot scheerde de lat. Daarna kwamen de Maneblussers beter in de wedstrijd en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Op slag van rust was er zelfs een goede kans voor Mechelen, maar Thomas De Bie was alert en kon de bal tijdig wegtrappen. 

De eerste kans van de tweede helft was voor de bezoekers, maar de bal week af en belandde in het zijnet. Aan de overkant kon Jinty Caenepeel doorbreken en alleen op doel afgaan, maar zijn schot ging nipt naast. Daarna waren er nog kansen voor de ingevallen Vanysacker en opnieuw Vandewalle, maar o.a. een sterke tussenkomst van de Mechelse goalie voorkwam een voorsprong voor de thuisploeg. 

Op het einde leek het welverdiende punt van Cercle Brugge nog even in het gedrang te komen, na een spookdoelpunt van Mechelen, maar de ref liet doorspelen. De match eindigde zo op 0-0 na een partij die goed op en neer ging. 

Volgende week maandag trekken de beloften naar Lierse voor de kwartfinale van de beloftencup. Er wordt een bus ingelegd voor geïnteresseerde supporters. Meer info via André Van Kerschaver: veiligheid@cerclebrugge.be. Supporters die zelf naar Lierse rijden dienen volgend adres in de GPS in te geven: Voetbalstraat, 2240 Zandhoven

Voor Cercle speelden Muzaqi, Deriemaecker, Verstraete, Verheyden (66' Vanysacker), Deschrijver, Stael (78' Dhondt), Vandamme, Vandewalle, De Bie, Seron (81' Serpieters), Caenepeel (66' Sahnoune).

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×