Nieuws

Beloften Cercle-Westerlo: 1-1

De thuiswedstrijd tegen Westerlo was nog maar gestart, of Cercle kon al een eerste kans versieren via Maxim Vandewalle. Dit leverde evenwel geen doelpunt voor onze beloften op. Tien minuten later was ook Jilke De Coninck, op aangeven van diezelfde Vandewalle, dicht bij een doelpunt, maar zijn schot scheerde de doellat. In de 26e minuut maakte Westerlo een fout op Ayron Verkindere. De vrije trap voor Cercle werd genomen door Jonathan Stael. Zijn bal ging over de verdediging en Aaron Dhondt kon afwerken aan de tweede paal: 1-0! De Vereniging ging dus met een mooie voorsprong de rust in. 


Groen-Zwart was de betere ploeg in de eerste helft, maar na de rust trok Westerlo de lakens naar zich toe. Het duurde niet lang alvorens de gelijkmaker een feit was via Ruyssen. De grootste kans voor Cercle was er nog via een mooi indraaiende vrije trap van Jonathan Stael, maar die belandde in de handen van de keeper. 

Zo bleef het na negentig minuten spelen 1-1, een juiste weergave van de wedstrijd. 

Op maandag 16 maart spelen onze beloften de kwartfinales van de beloftencup in Lierse. Er wordt voor de gelegenheid een bus in gelegd zodat ook onze beloften de aandacht krijgen die ze verdienen. Met de steun van de groen-zwarte twaalfde man staan ze al een stap dichter bij de halve finale! Meer info vind je hier

Voor Cercle speelden: De Coninck, Verkindere, De Kegel, Verheyden, Serpieters, Stael (82' Seron), Vandamme, Vandewalle (71' Sahnoune), De Bie, Van De Water (80' Deriemaecker), Dhondt (63' Deschrijver)

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×