Nieuws

Beloften Moeskroen-Cercle 3-2

De laatste beloftenwedstrijd van september werd bekampt op het veld van Moeskroen. De thuisploeg zetten meteen hoog druk en dat resulteerde na tien minuten in een 1-0 voorsprong. Cercle ontsnapte aan een verdere voorsprong voor Moeskroen nadat een vlam op deklat rond het halfuur uiteenspatte. 

In de laatste minuten voor de koffie kwam Cercle opzetten en kon Dildick op aangeven van Maertens een mooie aanval afwerken en de gelijkmaker in doel trappen. Lang bleven de bordjes niet in evenwicht, want nog geen drie minuten later kwam de thuisploeg terug op voorsprong dankzij een vrije trap die netjes langs de muur naar binnen ging. Dat was echter buiten Maertens gerekend, die de ruststand alsnog op 2-2 bracht na een afgeweerde vrije trap van Dhondt. 

Na de rust veranderde het spelbeeld niet veel, maar na 51 minuten strafte Moeskroen een foutje in de groen-zwarte defensie genadeloos af: de bezoekers terug op achtervolgen aangewezen. Cercle drong nog aan, maar slaagde er niet meer in de stand terug gelijk te brengen. Een onverdiende nederlaag voor onze beloften. 

Voor Cercle speelden: Icket, De Kegel, Dewaele, Van Damme (59' Seron), Van De Water (75' Cafmeyer), Verkindere, Verheyden (73' Serpieters), Maertens, Dhondt, Dildick (63' Sahnoune), De Schryver. 

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×