Nieuws

Beloften boeken 1-3 overwinning op OHL

Beloften stoten door naar 1/4 finale in Beker van België!

Onze beloften hebben hun wedstrijd in de 1/8 finale in de Beker van België gisteren gewonnen tegen hun leeftijdsgenoten van OHL.

Groen-Zwart nam een goede start want na 6' spelen stond de Vereniging op voorsprong. Guillaume De Schryver speelde de bal naar Maxim Vandewalle die zijn flank afliep en Neil Dildick alleen voor doel zag. Neil Dildick reageerde koelbloedig en zette Cercle op voorsprong. Na enkele minuten kon Cercle zijn voorsprong verdubbelen, maar Maxim Vandewalle kon de bal net niet in doel trappen. Cercle bleef hard werken en werd hiervoor dan ook beloond. Guillaume De Schryver mocht een vrije trap nemen en Maxim Vandewalle kon deze heerlijk achterwaarts binnenkoppen, 0-2 na nauwelijks 10' spelen!

De thuisploeg kreeg halverwege de eerste helft een hoekschop. De bal viel voor het Brugse doel en zo kon de thuisploeg na wat verwarring profiteren en de aansluitingstreffer op het bord zetten.

Na de rust kwam de thuisploeg het meest agressief uit de kleedkamer. Cercle kon goed met hun druk omgaan, maar bleef strak georganiseerd voetballen. Na 70' spelen was het Cercle dat weer de lakens uitdeelde en in na 75' was het dan opnieuw raak voor de Bruggelingen na een doelpunt van Neil Dildick. OHL kon nog eens tegenprikken maar een attente Milan Iket voorkwam dat OHL dichterbij kwam.

Een verdiende overwinning voor onze beloften die zich mogen opmaken voor de 1/4 finale in de Beker van België. De volgende tegenstander en speeldata zijn nog niet gekend, u verneemt dit via onze site zodra er meer nieuws bekend is!

Opstelling: Iket, Van Caelenberg, Serpieters, Janssens, Sahnoune, Vanysacker, Perquy (UIT 64'), De Schryver, Dildick, De Coninck (UIT 86'), Vandewalle
Invallers: Penny, De Costere, De Schuyter, Puskas (IN 64'), Vermeulen (IN 86')

 

Beloften boeken 1-3 overwinning op OHL
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×