Nieuws

Bestuur dankt spelers, technische staf en supporters

Kom zondag allen de spelers steunen voor de wedstrijd tegen Westerlo

Het bestuur van Cercle Brugge houdt er nadrukkelijk aan de spelers en de sportieve staf te feliciteren voor de mooie prestatie van gisterenavond in het Boudewijnstadion. Cercle speelde een sterke partij en moest zich slechts in de laatste minuten gewonnen geven.
"We zijn trots op jullie en danken het hele team voor de fantastische inzet en de knappe wedstrijd", zei voorzitter Paul Vanhaecke vanochtend tijdens het ontbijt van de spelers, trainers en hun partners. "Met dat niveau en op dat elan moet het perfect mogelijk zijn om de redding in de hoogste afdeling af te dwingen." De bestuursleden waren speciaal naar het hotel afgezakt om hun waardering en respect te betonen.

Het bestuur wenst ook de 10.000 meegereisde fans te bedanken voor hun enthousiasme donderdagavond, zowel voor als tijdens de wedstrijd. De Cercle-familie beleefde een prachtig feest.
 
Meteen roept het bestuur de Cercle-supporters op om zondagnamiddag massaal naar het Breydelstadion te komen voor de erg belangrijke match tegen Westerlo. De steun van de fans, zo bleek de jongste weken meermaals, geeft de spelers vleugels.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×