Nieuws

Openingsevent BK12 & Cerclesocio

WAAR IS DAT FEESTJE?

Woensdag 16 september werd met een eersteklas feestje het nieuwe BK12-seizoen afgetrapt. De inschrijvingen moesten zelfs vervroegd worden afgesloten wegens overmatige belangstelling. Uiteindelijk tekenden een kleine 200 BK12- en Socioleden present. Daarnaast waren ook de volledige spelersgroep en de technische staf aanwezig op het openingsevent. We mochten eveneens 7 (!) nieuwe Socio’s lid maken. Hiermee worden de Cercle Socio’s mede shirtsponsor bij de eerste ploeg!

Voorts ging niemand met honger of dorst naar huis (de tomaat-garnaal-verse friet van Ter Doest blijft een tijdloze klassieker, vooraf gegaan door hapjes van l’ Estaminet en Poules Moules, overgoten met wijn van Luca Vins) en konden de aanwezigen uitgebreid het stadion, de kleedkamers, het veld en zelfs de Cercle-Bestuurskamer bezoeken. Onze (nieuwe!) Cercle Socio DJ Jusco zorgde voor uitgebreide ambiance met live zangnummers. 

Een veiling van enkele memorabilia en een Cercle-kunstwerk, getekend Gratien Dendooven, liet toe de avond af te sluiten met een mooie financieel surplus dat op het volgend event aan de jeugdwerking van onze Vereniging zal worden geschonken.

LLC !

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×