Nieuws

Exclusieve BK12-promotie in Restaurant Chez Jules

Exclusieve promotie voor BK12-leden, enkel geldig op 01/11/14. 

Het vernieuwde restaurant van Cercle Brugge, "Chez Jules", is met de nieuwe locale cateraar Delicious Catering een echte schot in de roos! 
Het restaurantgebeuren op Cercle vóór de match is sowieso heel nuttig in het kader van uw businesscontacten. Ook de familiale en ongedwongen sfeer zullen u en uw gasten ongetwijfeld uiterst appreciëren.

Door onze exclusieve Cercle-Champagne-sponsor De Venoge wordt het aperitief bij iedere maaltijd zondermeer aangeboden: een echte topchampagne!

Daarna is het de beurt aan Delicious Catering, onze nieuwe locale cateringpartner, één van de beste cateraars in België! Onze verrassende wijnkaart, samengesteld door Luca Vins, zal u ongetwijfeld kunnen appreciëren, mede gelet op de scherpe prijzen.

Steevast wordt de maaltijd afgesloten met een koffie, aangeboden door onze exclusieve Cercle-koffiesponsor Koffie Kàn! Een 'heerlijkheid', beter kan niet!

Om al deze redenen willen wij het restaurantgebeuren op Cercle echt promoten. Kom proeven!

N.a.v. de derbymatch Cercle-Kortrijk op zaterdag 01/11/2014 voorziet de BK12, exclusief voor haar leden, een superpromotie/kennismakingspakket: ieder BK12-lid die voor de wedstrijd Cercle-Kortrijk op zaterdag 01/11/2014 inschrijft voor de maaltijd kan per 2 personen extra 1 persoon gratis uitnodigen voor deze maaltijd (inclusief aperitief, waters en koffie, exclusief wijnen en BK12-toegang). Dus 2 wordt 3, 4 wordt 6, 6 wordt 9 enz.  Uiteraard kunnen de BK12-credits voor deze wedstrijd worden gebruikt.

Een éénmalige niet te missen actie van uw BK12!
Leve Cercle... en smakelijk! 
_____________________________________________________

U bent welkom in het restaurant vanaf 17u30. 

Menu speeldag 14: Cercle Brugge - KV Kortrijk

 

Champagne de Venoge, Blanc de Noirs Brut

Wachtbordje

Carpaccio van rund, herfsttruffel
Rucola, parmezaan

Everzwijn, peertje in Banyuls
Butternutpompoen & dennenappels

Crême brulée

Koffie van Koffie Kàn & versnaperingen

 

Inschrijven voor deze maaltijd? Klik hier

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×