Nieuws

B(l)ack to Green

Jeugdgala 'B(l)ack to Green' op 28 maart

Op 28 maart 2015 is het Congrescentrum “Oud Sint-Jan” in hartje Brugge opnieuw het decor van hét Cerclefeest van het jaar, namelijk het Galabal ten voordele van de jeugdwerking.

De deelnameprijs bedraagt €45 per persoon en hierin is inbegrepen: een receptie, een driegangenmenu aan tafel bediend én een weergaloos dansfeest. U bent eveneens getuige van de bekendmaking van de nieuwe “Ridder in de Groen-Zwarte Orde van Hoogstverdienstelijke Medewerker van de Jeugdwerking van Cercle”.

Dat we fier zijn op onze Groen-Zwarte kleuren wist u al langer, maar op het Galabal zetten we dat nog eens extra dik in de verf. We vragen alle deelnemers op zijn minst een Groen-Zwart gadget te dragen. Een zeer onafhankelijke en bloedeerlijke jury beloont de drager van het meest frivole Groen-Zwarte gadget met een etentje voor 2 personen in het onovertroffen gezelschap van Cercle-speler (aangeboden door Feu Ouvert in Loppem).

In tegenstelling tot de vorige edities geven we geen inkomtickets mee alvorens de betaling ontvangen werd. U vult onderstaand strookje in en geeft het samen met uw bijdrage af op het Cercle-secretariaat bij Maxim Daveloose.

Voor info kunt u terecht bij het secretariaat (maxim.daveloose@cerclebrugge.be), de leden van de werkgroep PR & Events en bij (Y)BK12-bestuur.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×