Nieuws

Blindentribune op 15/03

Zin in een heel plezante, gezellige voetbalnamiddag? Kom dan op zondag 15 maart (14.30 uur) mee genieten van Cercle-KV Mechelen.

Cercle Brugge heeft Blindenzorg Licht en Liefde gekozen als sociaal doel in 2015. De cruciale competitiewedstrijd tegen KV Mechelen staat in het teken van die samenwerking. Voor de aftrap wordt aandacht gevraagd voor de rechten van personen met een visuele handicap. Er is ook een blindentribune, waar je als blinde of slechtziende persoon live commentaar krijgt. Niet alleen de wedstrijdfases worden beschreven, er is ook aandacht voor de sfeer rondom het veld en details zoals de kleuren van de voetbalschoenen.

Wil je Blindenzorg Licht en Liefde een financieel duwtje in de rug geven? Bestel dan je tickets voor de blindentribune (en begeleiders, sympathisanten, ...) via hen, Oudenburgweg 40, 8490 Varsenare, docu@lichtenliefde.be, tel. 050 40 60 53. Een deel van de opbrengst gaat naar hun werking. Je kunt je bestelde tickets afhalen in Varsenare tijdens de kantooruren, of de dag zelf aan het Jan Breydelstadion. 

Daarnaast worden ook handklappertjes verkocht. Daarmee zal voor de aftrap 1 minuut lawaai gemaakt worden, als steun voor wie niet kan zien. De opbrengst hiervan gaat naar Licht en Liefde. 

Belangrijk
Prijs voor de blindentribune: 8 euro (opbrengst naar Licht & Liefde)
Prijs voor sympathisanten: 15 euro (volwassenen), 8 euro (12-16 jaar), 5 euro (-12 jaar)
Afspraak om 13u15 aan De Klokke (noord-tribune). Er wordt in groep naar de blindentribune gewandeld.
Meebrengen: ID-kaart! 

Contact
Jan De Witte: docu@lichtenliefde.be (bestellingen)
Maithé Franco: maithe.franco@cerclebrugge.be
 

Hoe meer volk, hoe meer sfeer en plezier! We hopen jou dan ook in het stadion te mogen ontmoeten. Leve Cercle! 

Blindentribune op 15/03
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×