Nieuws

Boi en Verbist ontgoocheld maar hoopvol!

Zaterdagavond stond het eerste treffen tussen Cercle en Beerschot op het programma. Benito Raman scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd en bracht Beerschot zo op zes punten. Met nog vier wedstrijden te gaan, kan Cercle volgende week thuis best winnen.

Cercle begon goed aan de wedstrijd, kreeg z’n kansen en net daarom was de teleurstelling achteraf ook groot.
Frederik Boi: “Het komt zeer hard aan, ik denk dat de match ook niet moest worden verloren. De ontgoocheling was erg groot, we zullen enkele dagen nodig hebben om dit te laten bezinken… Maar goed, we geven niet op, er zijn nog  vier wedstrijden om dit recht te zetten en we gaan daar volgende week mee beginnen. Zes punten achter maakt het moeilijker maar niet onmogelijk, twee keer winnen en twee keer gelijk en dan is het ook in orde. Zolang het niet onmogelijk is, geloven we erin!”
Beide ploegen waren aan mekaar gewaagd, het kon alle kanten op. “Ja, wij konden dreigen en Beerschot ook maar we hoefden niet te verliezen. Het is bitter dat zij dan net scoorden op een stilstaande fase en zeker omdat het mijn man was, dan voel je je toch verantwoordelijk. Anderzijds, we hebben zelf kansen gecreëerd, zij het niet van het type om de overwinning te claimen, maar we verdienden ‘m zeker ook niet te verliezen op dat ene moment. We moeten er natuurlijk wel voor zorgen dat dat niet meer gebeurt.”

Bram Verbist voorkwam meer Beerschot-doelpunten door twee erg goede reddingen op pogingen van Raman en Dayan maar ook hij vond het verlies niet verdiend. “Nee, gezien de wedstrijd had dit niet gehoeven, het is jammer. Je zag ook dat wij de eerste helft heel snedig begonnen, we gaven niet veel weg.We hadden dan zelf ook nog een heel grote kans met Mush (Bakenga), dus ja, naar mijn gevoel moesten we hier niet verliezen. Nu, alles kan nog en daar moeten we dan ook voor gaan! We hebben het daarnet in de kleedkamer ook tegen mekaar gezegd: het is pas voorbij als ’t echt gedaan is. Nu komen er nog kansen, die moeten we grijpen!”

En daar kunnen we zaterdag mee beginnen, om 20u00 komt beerschot op bezoek voor het volgende duel.

Zoals u weet, viel Lukas Van Eenoo na de rust nog uit met een liesblessure.Wij bezorgen u dinsdag meer nieuws en een stand van zaken hierover.

 

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×