Nieuws

Busverplaatsing 1/4e bekerfinale beloften

Moedig onze beloften live aan in Lier op de kwartfinale van de beloftenbeker van België!

Op maandag 16 maart om 19u30 spelen onze beloften de kwartfinale van de beloftencup in Lier tegen KSK Lierse .

Om onze mannen aan te moedigen de halve finale te bereiken, willen we een bus naar Lier inleggen om hen te steunen tegen de jeugdacademie van Lierse. Het belooft een echte cupmatch te worden.

Vertrek staat gepland om 17.45 uur aan het Cercle-secretariaat. Er wordt ook een meet & greet voorzien! 

Wie wil meegaan met het beloftenteam kan voor de prijs van 10 Euro per persoon deze unieke beloftevolle wedstrijd meemaken in een sfeer van sportiviteit en familiale eensgezindheid.

Inschrijven kan enkel vooraf; uiterlijk tegen 10 maart via een bericht naar veiligheid@cerclebrugge.be of door overschrijving op het rekeningnummer BE 98 9730 7430 7993 van 10 euro/persoon met vermelding van Steunfonds Beloften Cercle Brugge KSV.

Dus kom dat zien, zij zijn de springplank naar onze toekomst!

Want... 

Eén van de pijlers in de visie van Cercle Brugge KSV, is jongeren de kansen te geven die ze verdienen. Jongeren zijn onze toekomst en dat moeten we steunen! Een goede jeugdopleiding, waarbij zij de kans krijgen om door te stoten naar het A-team is voor Cercle als vereniging de garantie om te overleven in het Belgische voetbal.

Cercle onderscheidt zich van andere ploegen door jongeren te ontwikkelen in een familie sfeer waar we fier op zijn. Tussen de jeugdreeksen en de A-ploeg in bereiden de beloften zich voor op een schitterende voetbal toekomst en verdienen ze dan ook alle begeleiding en steun.

De lichting van 2014–2015 bezit terug heel wat minder gekende talenten en beloften, die zich zowel in de competitie, als in de beloftencup profileren als een team waar pit en talent in zit.

Busverplaatsing 1/4e bekerfinale beloften
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×