Nieuws

Cercle & Jupiler

Kom naar de familiedag en win het allerlaatste duoticket voor België-Wales!

De gouden generatie van de Rode Duivels staat op de vooravond van een belangrijke afspraak met de geschiedenis. Nog één punt moeten Kompany en de zijnen halen om hun vliegtuigtickets naar Rio de Janeiro definitief te reserveren. Dit zal echter niet van een leien dakje lopen. De wedstrijd in de hel van Zagreb zal allerminst een gezondheidswandeling worden en ook de thuiswedstrijd tegen de ploeg van ’s werelds duurste voetballer, Wales, zal niet zonder slag of stoot verlopen.

De steun van voetbalminnend België zal dus van kapitaal belang zijn. De thuiswedstrijd tegen Wales, is al weken hopeloos uitverkocht. In slechts enkele minuten waren alle beschikbare zitjes de deur uit.

Dat is echter zonder Cercle Brugge en Jupiler gerekend! Samen konden we nog het allerlaatste duoticket bemachtigen en deze schenken wij meteen weg aan een Cercle-supporter! Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel. Kom op de familiedag naar de Jupiler-stand aan de Noord-tribune, trap een bal in één van de gaten in het Jupiler-doel en kom in de tombolatrommel terecht. Uit deze trommel wordt dan één persoon uitgeloot die in de rust het exclusieve duo ticket overhandigd krijgt.

Wil jij Hazard, De Bruyne en Kompany op 15 oktober aan het werk zien in de misschien wel belangrijkste wedstrijd van het laatste decennia? Kom dan zondag vanaf 15u30 naar onze spetterende familiedag en waag je kans aan de Jupiler-stand!

Mensen die zich weinig kans toedichten om in één van de gaten te trappen moeten niet treuren. In samenwerking met Jupiler en Telenet zijn er nog tal van toffe prijzen te verkrijgen, zowel voor jong als oud!

Bekijk hier ook nog eens het volledige activiteitenprogramma!

Cercle & Jupiler
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×