Nieuws

Cercle Brugge en Carrefour Market lanceren stickerboek.

Verzamel de helden van Cercle Brugge!

Cercle Brugge krijgt zijn eigen album met stickers van al zijn spelers. De spaaractie wordt opgezet met de Carrefour Market in Scheepsdale (Scheepsdalelaan 3) en Brugge Sint-Andries  (Gistelse Steenweg 344).

Het afgelopen voetbalseizoen lanceerden tientallen Carrefour Market-supermarkten een stickeralbum in samenwerking met een plaatselijke voetbalploeg. Carrefour stelde namelijk de voorbije jaren vast dat de Belgen dol zijn op het verzamelen van stickers van ‘hun’ Rode Duivels, maar ook van hun lokale voetbalhelden. Zo ontstond het idee om de lokale clubs hun eigen stickeralbum te schenken, naar het voorbeeld van de alom bekende Panini albums. Door het grote succes wordt dit initiatief dit seizoen verder uitgebreid. Cercle Brugge krijgt zo zijn eigen album met stickers van al zijn leden.

Volledig ‘op maat gemaakt’

De voetbalvereniging stelt de inhoud van het album en de cover zelf samen. Cercle Brugge blijkt graag terug op de geschiedenis van de vereniging. In het album komen alle ploegen aan bod, van de jeugdploegen (vanaf voetbalschool) over de beloften tot de A-kern en het bestuur.

In totaal zijn er 363 stickers om te sparen.
Supporters en sympathisanten kunnen het album voor de prijs van €2 kopen in de twee supermarkten.

Per aankoopschijf van €25

Per aankoopschijf van €25 krijgen klanten in de Markets van Scheepsdale en Brugge Sint-Andries een zakje met 4 stickers. Bij aankoop van deelnemende producten krijgt de klant extra stickers. De deelnemende producten variëren van week tot week. De actie start op 23 december 2016 en loopt tot 18 maart 2017.

Carrefour Market steunt deze sympathieke actie omdat ze perfect aansluit bij zijn engagement naar de klanten toe, zijn ambitie om bij het lokale leven betrokken te zijn, om grote en kleine clubs een hart onder de riem te steken en om zijn klanten dag na dag te blijven aanmoedigen.

Cercle Brugge en Carrefour Market lanceren stickerboek.
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×