Nieuws

Cercle - Gent: problemen toegangscontrole

Haalde u tussen 20 en 24 februari tickets af op de Dienst kaartenverkoop van Cercle Brugge voor de wedstrijd tegen KAA Gent? Dan zal u zaterdag problemen ondervinden aan de toegangscontrole.

Hoe komt dit?
Op 20 februari werd er een nieuwe streepjescode voorzien op de toegangstickets.
Wij benadrukken dat dit zonder ons voorafgaand akkoord gebeurde.
De avond van de wedstrijd tegen Mechelen (22 februari) bleek echter dat het oog van de elektronische toegangscontrole die nieuwe streepjescode niet kon lezen.
Andere ploegen in eerste klasse hadden trouwens hetzelfde probleem.

Op 24 februari werd op onze uitdrukkelijke vraag de oude streepjescode terug in gebruik genomen.
Alle tickets met de foutieve streepjescode, afgedrukt vanaf 20 tem 24 februari, zullen zaterdag aan de toegangscontrole echter problemen geven.

Als u uw kaarten afhaalde tijdens bovenvermelde periode, vragen wij om zaterdag uw tickets niet in te lezen aan de toegangscontrole, maar om onmiddellijk de steward / controleur aan te spreken en te melden dat u (een) ticket(s) heeft met een foutieve streepjescode. Zo kan u meteen verder geholpen worden, zonder dat u nodeloos tijd verliest met het proberen in te scannen van de kaart(en).

Mocht u iemand kennen die op hetzelfde ogenblik zijn / haar tickets heeft afgehaald, vragen wij u om deze persoon te verwittigen. Mogelijks zullen niet alle personen met een “slecht” ticket dit bericht lezen.
Het zou schitterend zijn mocht u ons helpen om zoveel mogelijk mensen te bereiken, zodat alles zaterdag zo vlot mogelijk kan verlopen aan de toegangscontrole.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×