Nieuws

Cercle Brugge - Gent: abonnementenactie

Cercle verwent abonnees met gratis kaarten

Op zaterdag 8 maart staat de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma. Dan ontvangen we KAA Gent, met 'oude bekende' Renato Neto. Een mooie gelegenheid om de succesvolle abonnementenactie van de voorbije seizoenen te herhalen. Hiermee wil Cercle haar dank betuigen tegenover de duizenden supporters die jaarlijks een abonnement kopen. De abonnees kunnen op die manier hun vrienden laten kennismaken met dat fijne Cercle-gevoel.

Vanaf donderdag 13 februari kunnen abonnees, bij voorlegging van hun abonnement, twee gratis kaarten komen halen bij de Dienst Kaartenverkoop. Telkens zal worden geprobeerd de gasten van de abonnee kaarten te geven voor plaatsen zo dicht mogelijk in de buurt van de abonnee, steeds naargelang beschikbaarheid.
Nieuw dit jaar is dat, indien er in de directe buurt van de vaste abonnementsplaats geen vrije plaatsen meer beschikbaar zijn, de twee genodigden kunnen plaatsnemen in de Oost-boven. Met een prachtig zicht op het veld.

De gratis tickets kunnen afgehaald worden tijdens de gewone openingsuren: elke werkdag tussen 13u30 en 17u30, op zaterdag 22 februari tussen 10u00 en 12u00 en op zaterdag 08 maart tussen 10u00 en 12u00.
Op zaterdag 22 februari zal de Dienst kaartenverkoop ook open zijn na de thuiswedstrijd tegen Mechelen tussen 22u00 en 22u30.

Wil er dus rekening mee dat het op de avond van de wedstrijd tegen KAA Gent niet meer mogelijk is om nog twee gratis tickets te krijgen. Alle gratis kaarten moeten in voorverkoop afgehaald worden.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×