Nieuws

Cercle Brugge-Standard Luik

Samen met de familie naar Cercle Brugge

Op zondag 29 september om 18u speelt Cercle Brugge de topmatch tegen leider Standard Luik. Voor de Cercle-supporters begint het feest al vanaf 15u, met de Cercle-familiemiddag.
Het entertainment rondom het stadion wordt onder meer verzorgd door onze nieuwe partner Joxx.
Met enkele kindvriendelijke attracties, waaronder springkastelen, een spektakelbaan en een basejump, zullen zij aan de Noord- en de Westtribune voor animo zorgen. Ook Brugge Kaas zal aanwezig zijn met een springkasteel.
Kinderen kunnen zich laten schminken als échte Cercle-supporters en zelfs een fanfare ontbreekt niet op het appel.

Naast dit kindergeweld tekent ook Jupiler present met hun Jupiler-truck en zal Telenet de supporters in de watten leggen met enkele toffe giveaways.

De catering wordt zoals vanouds verzorgd door Verkindere. Naast de traditionele hamburgers en frieten zullen er ook verse pannenkoeken, Luikse wafels en heerlijke ijsjes te verkrijgen zijn.
Volwassenen kunnen dan weer terecht aan de Westtribune waar Ricardo van de Modular Kring 99 een heuse Portugese cocktailbar zal oprichten. Om het compleet te maken zal een DJ aan de Westtribune reeds enkele uren voor de wedstrijd de sfeer erin brengen met ambiance muziek. Rose de Leyn en haar ladies zorgen dan weer voor een wervelend optreden zowel voor de match als tijdens de rust. Kortom, Cercle Brugge wil de sportieve beleving uitbreiden naar die enkele uren voor de wedstrijd om samen er een gezellig ouderwets namiddagje zondagvoetbalvoetbal van te maken! JOXX - Xtra Cool, Xtra Fun!

Cercle Brugge-Standard Luik
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×