Nieuws

Cercle kan behoud niet vieren met overwinning

Maar stamnummer twaalf speelt ook volgend seizoen in eerste klasse!

De eindronde zit er definitief op na de wedstrijd op Westerlo vanmiddag. Oleg Iachtchouk was geblesseerd en stond dus niet op het veld bij de tegenstander. Voor aanvang van de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van de papa van Jo Coppens die erder deze week overleed.

Lorenzo Staelens posteerde een onuitgegeven elftal tussen de lijnen maar in het begin van de eerste helft ging het vrij gelijk op. Naarmate de wedstrijd vorderde, nam Westerlo echter het heft in handen en scoorde dan ook als eerste via Wilmet. 1-0 bleef het tot aan de rust.

Na de pauze kwam Cercle nog amper in het stuk voor. Een goal van Van Belle, twee penalty-doelpunten van afscheidnemend doelman Bart Deelkens en een laatste treffer van Laureys legden de 5-0 eindcijfers vast.
Het belangrijkste en enige doel van deze eindronde was echter al een feit: Cercle speelt volgend seizoen in de hoogste voetbalklasse, de enige plaats waar we thuishoren!

Het was vandaag ook een speciale wedstrijd voor Ronny Desmedt die na een erg lange carriere met verdiend pensioen gaat. Wij publiceren morgen nog een interview met hem maar zeggen nu alvast: bedankt voor alles Ronny!

Leve Cercle!

Cercle kan behoud niet vieren met overwinning
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×