Nieuws

Sterk Cercle verliest in extremis Bekerfinale

Cercle moet nipt de duimen leggen tegen Genk

Een mooie lente-avond, 10.000 laaiend enthousiaste Cercle-supporters in een tot de nok gevuld en erg sfeervol Koning Boudewijnstadion: ideale omstandigheden voor de Bekerfinale dus!

Al begon de avond toch een beetje in mineur voor Cercle en dan zeker voor Bernt Evens. Hij blesseerde zich namelijk tijdens de opwarming en liep een scheurtje op in de kuit.

In de eerste helft bracht Cercle leuk voetbal en was bij momenten zelfs de betere van KRC Genk. Rudy en Smolders hadden kansen maar kregen de bal niet over de lijn. Ook Genk kon dreigen, maar gescoord werd er niet voor de rust.

Na de koffie werd het opnieuw een leuke pot voetbal, al duurde het tot in de 80e minuut voor er een doelpunt viel. Kumordzi legde de 0-1 in het mandje, even later zette Vossen de 0-2 eindstand op het bord.

Er zat meer in voor Cercle, dat is zeker waar! Maar het behoud blijft prioriteit nummer één! Wij hopen dus zondag alle 10.000 aanwezige supporters terug te zien voor de levensbelangrijke wedstrijd tegen Westerlo! Leve Cercle!

Sterk Cercle verliest in extremis Bekerfinale
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×