Nieuws

Cercle opent met winst op veld van Damme.

Cercle wint eerste oefenwedstrijd met 0-7 op veld van Damme.

Na een eerste trainingsweek stond vanavond ook de eerste oefenwedstrijd gepland. Tegen eerste provincialer S.V.V. Damme werd net als vorig jaar de voorbereiding op gang getrapt. Nieuwkomers Dussenne, Sukuta-Pasu, Bacelic-Grgic, Werner en Bourdin kwamen voor het eerst in actie.

22 spelers kregen elk 45 minuten speeltijd. In de eerste helft bestond het team uit Van Damme - Cornelis, Dussenne, Mestdagh, Deconinck - Van Roose, Van Eenoo, Van Acker - Godee, Buyl en Sukuta-Pasu. Al na 3 minuten mocht Sukuta-Pasu zijn eerste goal voor Cercle vieren. Hij kopte een voorzet van Deconinck binnen. Stephen Buyl scoorde daarna twee keer. Op het kwartier werkte hij een individuele actie af. Na een half uur werd hij diep gestuurd en kon hij de doelman vloeren. Net voor de rust maakte Karel Van Roose de 0-4 op penalty. 

In de tweede startten Werner - De Kegel, N'diaye, Bourdin, Buysse - Maertens, Smolders, Bacelic-Grgic - Staelens, D'haene en Kabananga. Ook zij waren goed voor doelpunten. Bacelic-Grgic, Staelens en Smolders maakten er uiteindelijk 0-7 van. Een leuke binnenkomer voor de nieuwe spelers, en een gezellige avond voor de aanwezige supporters.
Foto's van de wedstrijd kan u hier bekijken.

Op naar de volgende oefenpot, komende woensdag 25 juni om 19.00u in Oudenburg. 

Cercle opent met winst op veld van Damme.
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×