Nieuws

Cercle viert feest!

Fantastische opkomst op de kampioenenviering!

De Brugse binnenstad kleurde vandaag groen-zwart, een massa volk daagde op langs de Dijver om onze helden een warm welkom te geven en de Brugse Markt stond in vuur en vlam!

Op de Brugse Markt werd het feest al ingezet om 16u00 met DJ Sir Jacobs die onze Brugse markt al snel naar z’n hand zette en het feest op gang trok.

De spelers werden op een fantastische manier verwelkomd toen ze Brugge binnen kwamen per boot, langs heel het parcours stond er een massa mensen. Ondertussen werd de Markt verwend door de covers van Edje Ska & De Pilchards, de Markt was volledig klaar om onze kampioenen te ontvangen.

Onze helden werden dan ook warm onthaald op de Brugse Markt en samen met de spelers werd er een fantastisch feest van gemaakt, één voor één werden ze ontvangen als een echte kampioen! De apotheose van de viering kwam er nadat Christophe Vincent, al dan niet vals, We Are The Champions inzette en heel de markt meezong. DJ Skyve en Eva De Roo namen daarna op een fantastische manier het feest in handen en vierden verder samen met de spelers en de supporters.

Menig Cercle supporter gaat ongetwijfeld nog een lange feestnacht tegemoet!

Cercle viert feest!
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×