Nieuws

Cercle vindt Assistent Hoofd Opleiding

Frederic Vanden Bussche blijft aan boord

Een aantal weken geleden was reeds gecommuniceerd dat Frederic Vanden Bussche afscheid zou moeten nemen van Cercle door te drukke werkbezigheden. Omdat beide partijen toch graag met elkaar wilden blijven samenwerken, werd gezocht naar een oplossing.

De structuur is nu aangepast en een aantal taken en bevoegdheden werd herverdeeld. De jeugdwerking is dan zeer tevreden dat Frederic Vanden Bussche voor het seizoen 2013-2014 de functie van Assistent Hoofd Opleiding op zich zal nemen. Samen met Denis Viane en Gert-Jan Joseph, die de volledige sportieve verantwoordelijkheid zal dragen, neemt hij de jeugdwerking in handen. Concreet betekent dit dat hij zal instaan voor de organisatie, de aansturing van de administratie en de ondersteuning van het sportieve gebeuren.

Vanavond vindt ook de startvergadering voor alle jeugdmedewerkers plaats. Voor de U10 en U11 zijn nog gesprekken aan de gang om de positie van tweede trainer in te vullen. Alle andere functies zijn ingenomen. De jeugdwerking staat klaar om er vanaf half juli in te vliegen.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×