Nieuws

Cercle wint in Nederland

Boshuizen - Cercle 2-4

In Leiden nam Cercle Brugge het vandaag op tegen topklasser Boshuizen, vergelijkbaar met een ploeg uit onze derde klasse.
Het eerste wedstrijduur trad Cercle met een piepjonge ploeg aan, bestaande uit Coppens, Goddeeris, Hendrickx, Ameye, Mestdagh, Van Roose, Dewaele, Staelens, Deconinck (30' Debaene), Naudts en Buyl.
Na een uur keken onze youngsters tegen een 2-1 achterstand aan.  Buyl scoorde voor Cercle. Deconinck verliet voortijdig het veld met een lichte blessure.

Op het uur kwam heel wat meer ervaring tussen de lijnen.  Verbist nam plaats tussen de palen, terwijl achterin Cornelis, Mertens, Wils en Vidarsson de achterhoede vormden. Op het middenveld Van Eenoo, Van Acker en Smolders.  Voorin D'Haene, Kabanaga en Boi.
De "grote" jongens veegden de achterstand van het bord dankzij goals van Van Eenoo, Smolders en Boi.  Boshuizen scoorde nog tegen.
Eindstand 2-4.

Volgens de technische staf kon Cercle, ondanks een zware training in de voormiddag, terugblikken op een goede partij tegen een degelijke tegenstander.  Joey Godee, de afgelopen dagen ziek, sluit vanavond bij de groep aan in het hotel.  Uchebo en Etock zitten volop in opbouw, en kwamen daardoor niet in actie.  Zij worden klaargestoomd via een aangepast trainingsschema.   Testdoelman Clepkens kwam niet in actie.  Hij keert morgen terug naar Waasland-Beveren, waar hij nog onder contract ligt.  De gesprekken met die andere tester, Kabanaga, evolueren in positieve richting.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×