Nieuws

Everton wint het Telenet U9 tornooi 2014

Na alweer een natte start konden we overschakelen naar een prachtige hoofddag van ons tornooi. 423 toeschouwers zagen een hoogstaand tornooi waar techniek gepaard ging met snelheid en enkele mooie acties. Ook vandaag kregen alle spelers een zakje van Ettix waarbij ze de gevulde drinkbus de hele dag konden bijvullen.

 Onze buitenlandse gasten zetten meteen de toon. Hoge balcirculatie in combinatie met techniek deden veel van onze aanwezige toeschouwers watertanden naar wat nog zou komen. 20 teams zetten hun beste beentje voor en maakten er een spektakeldagje van. Na de lekkere maaltijd gingen Everton en PSV samen met de winnaar van vorig jaar, RSC Anderlecht, Bergen, KV Mechelen en KAA Gent strijden voor het hoogste plaatje.

Tijdens het middagmaal konden de toeschouwers zich opwarmen aan een wervelend optreden van Filip D'haeze. Hij zette het tornooidorp in lichterlaaie. De vele aanwezigheden konden dit wel smaken en kregen een spetterende namiddag als toetje. Uiteindelijk kwam er met Everton en de finalist van vorig jaar, KAA Gent, een geweldige finale op ons af te komen. KAA Gent verloor deze met 5-1. Everton was de verdiende overwinnaar van een leuk tornooi. Onze buren kregen voor hun voorbeeldig gedrag de Fair-Play beker uit handen van Cercle Icoon Jules Verriest en KV Oostende voetballer Bjorn Ruytinx. 

Wij danken uitdrukkelijk stad Brugge, het KTA en HOWEST Vlaanderen voor de ondersteuning die ze ons gaven bij het organiseren van dit evenement.

De finalewedstrijd zal in de loop van het weekend op de website verschijnen, alsook een heel aantal foto's van het hoofd en het voortornooi!

Everton wint het Telenet U9 tornooi 2014
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×