Nieuws

Fred Vanderbiest verlaat de vereniging

Samenwerking in onderling overleg beëindigd

De Raad van Bestuur van Cercle Brugge K.SV. en Fred Vanderbiest hebben in onderling overleg besloten om een einde te maken aan de lopende arbeidsovereenkomst als T1.  Het finaal akkoord daaromtrent werd zonet bereikt. Cercle dankt Fred voor de samenwerking tijdens het voorbije seizoen en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière. In overleg met Technisch Directeur Eric Deleu zal Cercle op korte termijn een nieuwe technische staf samenstellen.

Verder wenst Cercle ook te melden dat mevrouw Katrien Houpe, die sinds de nasleep van de degradatie vorig jaar, aan het roer staat van de Vereniging, haar activiteiten bij Cercle in de komende maanden geleidelijk zal afbouwen.

Katrien Houpe heeft de moeilijke taken die haar op financieel en organisatorisch vlak werden opgedragen op een goede, efficiënte en uiterst accurate wijze uitgevoerd.

Nu Cercle resoluut kiest voor een hernieuwde sportieve aanpak, zal het Algemeen Directeurschap van Cercle naderhand worden overgedragen aan Eric Deleu, die vorige week werd aangesteld als Technisch Directeur.

In de komende weken zal mevrouw Houpe nog enkele belangrijke lopende dossiers afhandelen en een stelselmatige overdracht realiseren, met het oog op een definitieve overdracht van het Algemeen Directeurschap per 31/08/2016.

Cercle heeft de absolute ambitie om sportief en maatschappelijk te scoren, waaromtrent heel binnenkort nog meer concreet nieuws volgt.

Fred Vanderbiest verlaat de vereniging
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×