Nieuws

Geslaagd Valentijnsontbijt!

Op 14 februari 2016 kwam een 100-tal Cerclesupporters samen vanaf 7u30 in de Centrale Pub voor het vijfde Valentijnsontbijt van supportersvereniging De Groene Elf. Ook woordvoerder Pol Van Den Driessche en trainer Fred Vanderbiest waren even aanwezig. De sfeer was gezellig en aan de lange tafels konden mensen met elkaar bijpraten. 

Voorzitter Pieter Mazyn gaf in zijn speech aan dat Cerclesupporter zijn, net is als een levensloop. "Er zijn veel goede, maar ook af en toe eens mindere momenten, net zoals in de liefde. Nu het met Cercle even wat minder gaat, moeten we als supporter toch proberen om onze ploeg keer op keer te blijven aanmoedigen. We moeten de jongens blijven een hart onder de riem steken. Als de liefde voor de vereniging groot genoeg is, zullen we elke tegenslag overwinnen", aldus de Groene Elf-voorzitter. 

Een deel van de opbrengst van het ontbijt schenkt De Groene Elf aan het nieuwe stewardlokaal. Peter Georges Debacker, hoofdredacteur van SHOT, kreeg een nieuwe trolley om te gebruiken voor zijn reizen. De winst tegen Roeselare zorgde nadien voor een geslaagde afsluiter van de dag. 

Geslaagd Valentijnsontbijt!
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×