Nieuws

Inkomende transfers: Nardi, Benedinne & Chérif

AS Monaco en Cercle intensifiëren de sportieve samenwerking.

Na de korte kerstonderbreking zijn onze jongens aan de voorbereiding gestart voor de 8 volgende belangrijke duels. Het bestuur en de sportieve staf zorgden voor een extra kwaliteitsinjectie om de tegenvallende competitiestart in de komende weken te proberen wegwerken.

De groep verwelkomde vorige week al Sebastiaan Brebels (op huurbasis van Zulte-Waregem), en deze week sluiten 3 spelers uit de stal van AS Monaco aan bij de groep, minstens tot het einde van het seizoen. 

Paul Nardi (°18/5/1994 @paulnardi) is een zeer beloftevolle 22-jarige doelman en Frans jeugdinternational. Hij debuteerde bij AS Nancy in de Franse Ligue 2 in 2013 en stond zijn basisplaats sindsdien nooit meer af. Hij versierde een transfer naar Monaco in 2014, maar bleef op uitleenbasis voor AS Nancy spelen. Vorige zomer wou AS Monaco hem doorschuiven naar een niveau hoger en werd hij voor 1 jaar uitgeleend aan reeksgenoot Stade Rennes (in de Franse Ligue 1) om het nakende vertrek van doelman Benoît Costil (3e doelman van de Franse nationale ploeg) op te vangen. Gezien Costil uiteindelijk besloot te blijven, verkleinden Paul zijn speelkansen en werd de uitleenbeurt vroegtijdig verbroken. Monaco wil nu hun talentvolle doelman meer speelkansen bieden bij ons. 

Mehdi Beneddine (°26-02-1996) is een 20-jarige linksvoetige speler met de Frans-Algerijnse nationaliteit, die in de verdediging of op het middenveld kan worden ingezet. Hij was, sinds zijn komst in de academie van AS Monaco in 2011, steevast titularis bij de U17, U19 en CFA. Met die U19 werd hij in 2013 kampioen van Frankrijk. Hij deed dit jaar de ganse voorbereiding mee met de A-kern en verlengde recent zijn contract tot medio 2019 bij AS Monaco.

Tafsir Chérif (°19/6/1995). De 21-jarige Guinese spits werd samen met Beneddine Frans kampioen met de U19 en werd de voorbije maanden uitgeleend aan de Portugese eersteklasser Rio Ave. Ook hij werd vervroegd tijdens de wintermercato teruggehaald door AS Monaco.

We heten deze spelers van harte welkom en alle succes toe bij Cercle!

Met de komst van deze 3 spelers bevestigen AS Monaco en Cercle hun sportieve samenwerking. De spelers zien hun ploeggenoot Raphael Diarra terug, die eerder dit seizoen in het kader van deze samenwerking onze rangen kwam vervoegen.

Inkomende transfers: Nardi, Benedinne & Chérif
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×