Nieuws

Internationaal jeugdtornooi

Cercle Brugge organiseert 1ste Telenet internationaal U9 tornooi

Cercle Brugge organiseert op 14 en 15 augustus het 1ste Telenet internationaal U9 tornooi rond het Breydlstadion. Daaraan nemen liefst 25 ploegen deel. Naast de meeste Belgische teams nemen ook Sparta Rotterdam en  Everton deel aan dit voetbalfeest voor jonge talenten. Dat is uniek. Op woensdag 14 augustus treden Ieper, Diksmuide, Dender, Izegem, Oostende, Roeselare, Coxyde en Deinze in het strijdperk.

De winnaar mag de volgende dag deelnemen aan het grote tornooi tegen deze ploegen: Anderlecht, Club Brugge, Genk, Lierse, Mechelen , Gent, Leuven, Cercle (2teams), Waasland-Beveren, Kortrijk, Lokeren, Sparta Rotterdam en Everton (2 teams). De finale wordt op 15 augustus om 18u gespeeld. Aan deze happening werken ruim 150 vrijwilligers mee en tientallen ouders fungeren als gastgezin voor de jongeren uit Rotterdam, Anderlecht en Genk.

Ook rond het veld is er animatie, met eet- en drankstandjes en activiteiten voor de allerkleinsten. Met deze organisatie beklemtoont Cercle Brugge haar engagement voor het jeugdvoetbal. De toegangsprijs bedraagt 4 euro. Voor meer informatie kunt u terecht bij Sam Rommelaere: 0473/31.51.49.

Internationaal jeugdtornooi
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×