Nieuws

Jeugdig Cercle verliest van FC Gullegem

Jeugdig Cercle verliest van FC Gullegem

Een jeugdig Cercle verloor met 1-0 op het veld van FC Gullegem, dat komend seizoen in de amateurreeks 2A zal uitkomen. 

Een dag na de wedstrijd op Den Bosch speelde Groen-Zwart opnieuw. Het elftal bestond uit een mix van beloften, spelers uit de A-kern en 2 testers. 

In de eerste helft kon Cercle dreigen via tester Arel (schot net over de linkerbovenhoek) en de vrijgespeelde Jutten (redding van doelman Degrendel). Ook Gullegem kwam enkele keren dicht bij een doelpunt. De Bie moest uitpakken met een goede reflex na een verraderlijke deviatie, en Coppin miste het kader bij een vluchtschot.

De eerste kans van de tweede helft ging wel binnen: De Bie moest zich gewonnen geven op een gekruist schot van Coppin. Cercle had het moeilijk om het balbezit om te zetten in doelkansen. Tester Denis en De Schryver konden doelman Degrendel niet verschalken. De grootste kans op de gelijkmaker kwam er in het absolute slot van de wedstrijd, maar opnieuw De Schryver plaatste het leer net naast het doel. 

Opstelling: De Bie, Luissint, Janssens, Van Roose, Dildick, Simoens (72' Vermeulen), Vanysacker, De Schryver, Diallo (60' Van Craeyveld), Jutten en Arel (46' Denis)  

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×