Nieuws

Jeugdspeler U10 tweede op Milan Junior Camp

Lukas Campe, jeugdspeler bij de U10 van Cercle Brugge, heeft afgelopen zondag deelgenomen aan het Milan Junior Camp in het Italiaanse Milaan. Samen met 8 andere voetballertjes uit Vlaanderen bemachtigde hij een knappe tweede plaats op het tornooi! In totaal waren er 33 landen vertegenwoordigd, van Australië tot Canada, goed voor een totaal van 25 ploegen. 

De Belgische ploeg won de vier wedstrijden uit de voorrondes en stootte zo zonder veel moeite door naar de halve finale en de finale. Daarin moesten ze twee matchen spelen (er waren nog drie ploegen in de running). De ene match bleef steken op 0-0 en uiteindelijk moest de ploeg van Lukas het onderspit delven in de penalty's. Het werd 2-1. De andere wedstrijd werd met ruim gemak gewonnen met 4-1. Hierdoor eindigden de Belgen op een knappe tweede plaats! Een fantastisch resultaat! 

Lukas was overtuigend in zijn rol als verdediger en hield alles goed gesloten. Het kwam zelfs zo ver dat de spits van Zulte Waregem samen met Lukas verdediger wou zijn. 

Proficiat aan Lukas! Doe zo verder! 

Jeugdspeler U10 tweede op Milan Junior Camp
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×