Nieuws

Kerstwensen en dankwoord trainer

De trainers, de spelers en het bestuur van Cercle Brugge wensen al hun trouwe fans een mooi kerstfeest, fijne feestdagen en een prachtig 2013 toe!

De trainers, de spelers en het bestuur van Cercle Brugge wensen al hun trouwe fans een mooi kerstfeest, fijne feestdagen en een prachtig 2013 toe! Zij hopen dat elke groenzwarte familie kan genieten van warme momenten en van oprechte vriendschap.

Onze trainer Foeke Booy houdt er aan om - mee in naam van zijn collega's en de A-kern - alle supporters nadrukkelijk te bedanken voor de steun tijdens de voorbije moeilijke weken. Het enthousiasme, bijvoorbeeld tijdens de wedstrijd op Lierse of vorige zaterdag nog thuis tegen Waasland-Beveren, deed veel deugd. Het geeft het team ook moed om te blijven vechten, met alle middelen en mogelijkheden waarover Cercle Brugge beschikt.
'Wij zullen er alles aan doen om deze mooie vereniging in eerste klasse te houden, dat beloven wij u. Het gevoel dat jullie achter ons blijven staan, is ontzettend belangrijk. Wij zullen standhouden', aldus nog onze coach. 

Kerstwensen en dankwoord trainer
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×