Nieuws

KSV Roeselare winnaar voorronde Telenet U9 voortornooi!

KSV Roeselare wint voortornooi na het nemen van strafschoppen

In de voorronde van het Telenet Internationaal U9 tornooi heeft KSV Roeselare zich tot de eerste overwinnaar getroond.

Roeselare won de finale tegen KVO na het nemen van strafschoppen. In de finalewedstrijd had KVO de overwinning binnen handbereik maar een doelpunt in de laatste 20 seconde besliste er anders over. 2-2 was de einduitslag! Strafschoppen dan maar en ook dit was een triller van formaat. Uiteindelijk werd het 5-4 na een misser op de lat van de KVO speler. Zo kon KSV Roeselare als eerste de trofee de lucht insteken. Een welverdiend applaus voor Roeselare.

De andere deelnemende ploegen wensen wij vanuit Cercle Brugge KSV te danken voor hun deelname. Hun sportieviteit en enthousiasme waren leuk om te zien!

Afgaand van de lovende reacties hopen wij deze ploegen volgend jaar opnieuw te verwelkomen op de 2de editie!

Morgen komen de Elite en buitenlandse ploegen aan bod. KRC Genk, RSC Anderlecht kwamen reeds in de loop van de dag toe. De spelers verblijven bij gastgezinnen en de trainers overnachten in hotel Van der Valk in Oostkamp.

Everton kwam rond 19:00h toe in Brugge en werkte nog een laatste pittige training af. Op deze manier wilden de Engelsen een laatste hand leggen aan hun voorbereiding om morgen als eerste de prachtige Telenet U9 trofee in de lucht te steken. De volledige staf en spelers van Everton overnachten in het Shamrock Hotel in Tielt.

Laat ons hopen dat de hoofddag minstens even spannend wordt als vandaag!

Morgen verschijnen de eerste foto's online.

Lang Leve Cercle!

 

KSV Roeselare winnaar voorronde Telenet U9 voortornooi!
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×