Nieuws

Matchverslag Beloften Cercle-Anderlecht (1-4)

Een mooiere competitiestart konden de beloften van Cercle zich niet inbeelden. Al na vier minuten stond de 1-0 op het scorebord dankzij een assist van Deriemaecker en de daaruit volgende goal van Sahnoune. Groen-Zwart voetbalde met veel vertrouwen en creëerde enkele kansen, maar in de afwerking lukte het net niet. Aaron Dhondt was nog het dichtst bij de 2-0, maar kwam een halve voet te kort om de bal over de doellijn te plaatsen. Net voor het half uur kwam er opnieuw een kans voor Dhondt, maar zijn doelpunt werd afgekeurd.

Na de pauze kwam het initiatief van Anderlecht en dat resulteerde kort na de aftrap van de tweede helft in de gelijkmaker. Paars-wit voerde de druk op en kon op het uur de 1-2 scoren. Cercle bleef verder strijden voor de overwinning en was nog dicht bij de 2-2, maar in de laatste tien minuten kon Anderlecht nog twee keer scoren. Eindstand 1-4. Zo verliezen onze beloften hun eerste wedstrijd tegen RSC Anderlecht. Volgende week maandag gaan ze op verplaatsing naar KAA Gent.

Voor Cercle speelden: Deriemaecker (84’ Van De Water), Vandamme, De Coninck, Verstraete (’45 Dildick), De Kegel, Ameye, Serpieters, Maertens, Sahnoune (72’ Van Craeyveld), Dhondt en Seron. 

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×