Nieuws

Mededeling Raad van Bestuur

Seizoen 2016-2017 / Persbericht m.b.t. stadiondossier

Nu het seizoen ten einde is, heeft de Raad van Bestuur van Cercle Brugge K.SV. een aantal krijtlijnen uitgetekend om het nieuwe seizoen voor te bereiden :

- er wordt een technisch directeur aangesteld, die in samenspraak met de Raad van Bestuur en de Technische Staf, de kern zal samenstellen ;

- er wordt nog meer ingezet op de eigen jeugdwerking, en de doorstroming van de eigen jeugdspelers naar de A kern dient te worden bevorderd ;

- er wordt verder ingezet op nationale en internationale samenwerkingen teneinde een directe kwaliteitsinjectie te verwezenlijken én met het oog op een win-winresultaat voor alle partijen ;

Cercle wil aldus met een gezond budget een competitieve kern samenstellen die met aantrekkelijk en aanvallend voetbal meestrijdt voor de prijzen in de hervormde competitie Betaald Voetbal 1B (Proximus League).

In de komende dagen zullen verdere gesprekken gevoerd worden met de leden van de Technische Staf en de verantwoordelijken van de jeugdwerking om dit plan concreet uit te werken.

Inmiddels worden, in een perfecte verstandhouding met de Stad Brugge, de plannen voor een toekomstig stadion voor Cercle op de Olympiasite verder geconcretiseerd.  Daartoe werd op 02/05/2016 door de Stad Brugge een volgende stap ondernomen door het uitschrijven van een begeleidingsopdracht (zie bijgevoegd persbericht van Stad Brugge dd. 03/05/2016).

De Raad van Bestuur wenst bij deze ook de successen van onze jeugdopleiding te onderstrepen, want zowel onze Beloften-, U19- als U16-ploeg werden kampioen in hun respectievelijke reeksen.  Proficiat !

De Raad wenst tot slot al haar medewerkers en vrijwilligers uitdrukkelijk te danken voor hun nooit aflatende inzet, en haar supporters voor de nooit aflatende steun.  We hopen jullie allen volgend seizoen terug te mogen ontmoeten op een strijdvaardig Cercle !

“Ollemolle tope” gaan we Cercle Brugge terugbrengen naar waar we thuishoren: in 1A !

Leve Cercle!

Namens de raad van bestuur.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×