Nieuws

Mededeling Raad van Bestuur

Aanstelling van Technisch Directeur

De Raad van Bestuur besliste unaniem om vanaf heden Eric Deleu aan te stellen als technisch directeur, welke functie door Eric met enthousiasme werd aanvaard.

De 55-jarige Eric Deleu kent de Vereniging zeer goed, want hij neemt sinds 3 jaar de keepers van het 1ste elftal onder zijn hoede en creëerde er enkele toppers :  Joris Delle, Olivier Werner en Miguel Van Damme.  Eric heeft door zijn jarenlange carrière in de sport als keeper en keepertrainer bij RWDM, jeugdcoördinator bij Tubeke en keepertrainer bij Tubeke en Standard een uitgebreid netwerk.  

Eric Deleu zal vanaf heden de eindverantwoordelijkheid krijgen over alles wat betrekking heeft op de sportieve en extra-sportieve omkadering van het eerste elftal, de beloften en de jeugd.

Eric Deleu zal eerstdaags gesprekken aanvatten met alle leden van de huidige technische en medische staf, de verantwoordelijken van de jeugdwerking en de spelerskern om zijn visie uiteen te zetten.

Er zal tevens een nieuwe keepertrainer en een T2 worden gezocht, wiens focus moet liggen op de integratie van de eigen jeugdspelers en geleende spelers.

Eric Deleu zal daarnaast gesprekken opstarten met managers van binnen- en buitenlandse spelers en we hopen u in de komende weken reeds enkele versterkingen te kunnen voorstellen.

LEVE CERCLE !

Mededeling Raad van Bestuur
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×